Forte Pharma Slimactiv Fort 60Caps

Forte Pharma Slimactiv Fort 60Caps

Хранителна добавка за управление на теглото, фокусирана върху упоритите мастни запаси

код на продукта: 039408
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  128,91лв. (65,94€)

Forte Pharma Liporedux Plus Хранителна добавка за управление на теглото, фокусирана върху упоритите мастни натрупвания 60 капс. LipoRedux Plus действа върху устойчиви мазнини, благодарение на двойното си действие, както в сърцето на мастната клетк...  още

90,11лв. (46,09€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3700221300114
ТЕГЛО: 80gr

Forte Pharma Liporedux Plus Хранителна добавка за управление на теглото, фокусирана върху упоритите мастни натрупвания 60 капс.

LipoRedux Plus действа върху устойчиви мазнини, благодарение на двойното си действие, както в сърцето на мастната клетка, така и в околната мастна тъкан и подобрява загубата на тегло, винаги в комбинация с внимателна качествена нискокалорична диета и в комбинация с леки физически упражнения (напр. ходене).

LipoRedux Plus е резултат от изследванията на лабораториите Forte Pharma, най-специализираните в Европа в областта на храненето за отслабване, и се оказва силен съюзник в усилията за отслабване. Насочена е към хора, които искат да намалят теглото си и са натрупали мазнини (малко или повече), поради неправилно хранене, липса на движение и заседнал начин на живот. Съставът на LipoRedux Plus работи на 3-те нива на липолитичния процес, като засилва изгарянето, но също така цели цялостното намаляване на мастната тъкан.

Съдържа 2 патентовани активни съставки с научно доказана, чрез публикувани клинични проучвания, ефективност при разграждане на мазнини и загуба на тегло.

Първият комплекс, Sinetrol® 900mg: включва голяма концентрация на полифеноли. Съдържа екстракти от портокал, сангвина и грейпфрут и е обогатен с гуарана, която повишава изгарянето благодарение на съдържанието на многофункционални цитрусови антиоксиданти и естествен кофеин (36 mg). Sinetrol® има подсилващ ефект върху всичките 3 нива на липолизата. Той има инхибиторен ефект върху производството на фосфодиестераза 4 (ензим, който подобрява съхранението на мазнини и блокира липолизата), засилва метаболизма на свободните мастни киселини чрез насърчаване на експресията на митохондриални разединяващи протеини (причинява повишаване на нивото на cAMP). По този начин той проявява агресивно действие върху складираните висцерални мазнини, които са резистентни на инсулин, и по този начин може да помогне дори на хора с наднормено тегло.

Вторият комплекс, Dimpless®: е патентована съставка в специална микрокапсула за максимално усвояване, извлечена от специфичен вид тъмен пъпеш. Dipless® съдържа висока доза хипероксид дисмутаза, специален антиоксидантен елемент с клинично доказан ефект при намаляване на размера на мастните клетки (хипертрофия) и мастна фиброза. Той също така действа отвъд деконгестията от оксидативния стрес и срещу възпалението и подобрява общото функциониране на страдащия при хора с наднормено тегло, така че възможността за липолиза в клетките се засилва допълнително. Оптимизирането на микроциркулацията и по-общата функция на мастната тъкан допринася за много по-добри резултати при отслабване. Dipless® също помага за намаляване на фиброзния целулит и възстановяване на еластичността на кожата.

Съставът на LipoRedux PLUS+ е допълнен от добавката на 50 μg хром, който допринася за контрола на кръвната захар и следователно за нормалния метаболизъм на макронутриентите.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане преди хранене.

Препоръчителна продължителност на употреба: 3 месеца (с повторение при необходимост).


Дозировка

Възрастни: 2 капсули на ден (по 1 преди всяко основно хранене).


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Не се препоръчва за деца, бременни жени и кърмачки.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 44227/05-2021. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук