Freds Swim Academy Swimtrainer 3-48m 1 Брой, Код 04001 - Червен

Freds Swim Academy Swimtrainer 3-48m 1 Брой, Код 04001 - Червен

Образователна спасителна жилетка за запознаване на бебето с плуването

код на продукта: 054510
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,77лв. (22,90€)

Образователна спасителна жилетка Freds Swim Academy Swimtrainer за запознаване на бебето с плуването 3-48 м 1 брой, код 04001 - червена Червената спасителна жилетка SWIMTRAINER ...  още

44,77лв. ()
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4039184101100
Вижте също продукти в тази категория:
Ръката плува

Образователна спасителна жилетка Freds Swim Academy Swimtrainer за запознаване на бебето с плуването 3-48 м 1 брой, код 04001 - червена

Червената спасителна жилетка SWIMTRAINER "Classic" е предназначена за бебета от 3 месеца до 4 години с тегло 6-18 кг и е първата и най-подсилена от серията. Тя има за цел да запознае бебето с плуването и безопасния контакт с водата и е подходяща за начинаещи.

С SWIMTRAINER "Classic" децата се учат да обичат заниманията си в морето и басейна, придобиват необходимата им увереност и самочувствие, за да се научат да плуват. Той е специално проектиран за бебета, за да държи малките им главички извън водата и да им позволи да се отпуснат, да учат и да се наслаждават на движенията на краката си в мокрия елемент, без стрес.

Спасителната жилетка SWIMTRAINER "Classic" се предлага в 3 размера според способността му да се научи да плува, която се развива с възрастта му. Ето защо се предлага в три цвята. Червено, оранжево и жълто.

Така че в началния етап помага на децата да стоят във водата и след това да развият плувните си умения. Системата за обучение по плуване SWIMTRAINER "Classic" предлага на децата:

  • Идеална позиция за плуване във водата (детето се навежда напред със спасителната жилетка и тялото му е във водата, за разлика от обикновените спасителни жилетки)
  • Вътрешни възглавнички, които се надуват, така че да се адаптира към тялото на детето и няма опасност от подхлъзване
  • Регулируем предпазен колан, предпазващ детето от падане напред

Всички спасителни жилетки SWIMTRAINER "Classic" са изработени от здрава пластмаса (PVC), имат 5 предпазни устройства за надуване и не съдържат фталин. Практичните щипки и надуваемите ремъци на колана позволяват безопасното и правилно поставяне.

Спасителните жилетки SWIMTRAINER "Classic" са преминали всички TUV и GS тестове и са в съответствие с австралийския стандарт AS 1900-2002 Помощни средства за плаване за запознаване с вода и обучение за плуване. Много блогове за мами от цял свят са писали за SWIMTRAINER "Classic" в Интернет.

Най-големият сайт във Великобритания Bizziebaby изпрати майки да опитат и да дадат мнението си за SWIMTRAINER "Classic". Отзивите бяха много, пълни с ентусиазъм и похвали, в резултат на което спечели сребърното отличие!

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук