Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish 3,3ml

Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish 3,3ml

Водоразтворим лак за възстановяване и възстановяване на ноктите срещу псориатична онихомикоза и възпаление

код на продукта: 055438
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  43,85лв. (22,43€)

Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish Водоразтворим лак за възстановяване и възстановяване на ноктите срещу псориатична онихомикоза и възпаление 3,3ml Sililevo® е водоразтворим лак за нокти, който е специално разработен за реконструкция и реконс...  още

43,85лв. (22,43€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8430308132318
Вижте също и продуктите в категориите:
Подхранване на нокти, Продукти против гъбички, лак за нокти

Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish Водоразтворим лак за възстановяване и възстановяване на ноктите срещу псориатична онихомикоза и възпаление 3,3ml

Sililevo® е водоразтворим лак за нокти, който е специално разработен за реконструкция и реконструкция на нокти с дисплазия, чупливост и локална болка, които често се срещат при много възпалителни заболявания на ноктите, като псориазис на ноктите.

Sililevo® може да се използва и под козметичен лак за нокти, като по този начин предпазва ноктите от химическите агенти, съдържащи се в лакочистителите. Тези пациенти обикновено съобщават за дискомфорт от проблеми с подрязването на ноктите, болка, усещане за натиск в ноктите, чупливост на ноктите, смущение и ограничения в ежедневните си дейности, домакински задачи и професионални задължения. Типичните признаци на тези проблеми с ноктите включват неравномерни вдлъбнатини, петна с цвят на сьомга и отделяне на нокътя от леглото (онихолиза).

Неспецифичните признаци включват удебеляване (хиперкератоза) и бяло обезцветяване на ноктите (левконихия).
Клиничните изпитвания показват, че редовното прилагане на Sililevo® може драстично да намали дистрофията, отделянето и чупливостта на ноктите, подобрявайки цялостния им вид

Здравите нокти са гладки, здрави, еластични без петна или вдлъбнатини и с изпъкнал бял менискус. Много хора страдат от промени в ноктите като чупливост, левконихия, онихолиза, хлътване, промени в цвета.

Тези промени може да се дължат на:

  • Кожни заболявания (псориазис, екзема, гъбични инфекции)
  • Липса на балансирана диета
  • Нарушения на метаболизма
  • Честа употреба на вода, химически агенти (напр. почистващи препарати)
  • Нараняване

Sililevo® е медико-технологична формула, разработена специално за възстановяване и възстановяване на нокти, които показват дисплазия, чупливост и локална болка и които често се появяват при възпалителни заболявания на ноктите, с клинично доказана ефективност при псориатична онихомикоза.

Технология на водоразтворими лакове
Технологията на водоразтворимия лак се основава на хидроксипропил хитозан, материал, който прилепва плътно към кератина, който е основният структурен компонент на ноктите.
Това вещество образува невидим защитен филм, който защитава нокътната плочка и поддържа ноктите овлажнени. Правилното ниво на хидратация е важно за ноктите. Ако ноктите не са достатъчни
хидратирани, те стават сухи и чупливи. В допълнение, хидроксипропил хитозанът допринася за проникването на други съставки в ноктите. Водоразтворимият лак Sililevo® се отстранява лесно с вода, без да е необходимо
други разтворители. Така се отстранява по щадящ ноктите начин.

Комбинация от 3 натурални съставки

  1. Equisetum arvense. Equisetum arvense съдържа най-голямо количество органичен силиций (7%), който се свързва с кератина на ноктите, като предефинира и преструктурира нокътната плочка.
  2. Метилсулфонилметан (MSM). Естествена, бионалична форма на сяра, естествено срещаща се в различни храни, с терапевтична полза при различни показания.
  3. Сярата, съдържаща се в MSM, се абсорбира от кератина на ноктите, като по този начин укрепва нокътната плочка, придавайки допълнителна здравина и твърдост.
  4. Хидроксипропил хитозан, хидроксипропил хитозан (HPCH). Това е патентована технология (патент), касаеща проникването на активните съставки в ноктите.

Технологията на водоразтворимия лак се основава на хидроксипропил хитозан, материал, който прилепва плътно към кератина, който е основният структурен компонент на ноктите.

Това вещество образува защитен филм, който защитава нокътната плочка и поддържа ноктите хидратирани.

Sililevo®, има библиографски данни, с клинични проучвания, проведени със самия продукт и е ефективно и безопасно лечение за реконструкция и възстановяване на нокътни лезии, давайки нова перспектива за лечението на заболявания на ноктите.

Лесен за нанасяне върху ноктите на ръцете и краката: невидим, без мирис, отстранява се с вода.

Интензивна употреба:
Нанасяйте Sililevo® ежедневно върху чисти и сухи нокти. Използвайте малката четка, за да нанесете тънък слой от продукта върху повърхността на ноктите, в рамките на 5 mm от кожата около нокътната плочка и под свободния ръб на ноктите. Sililevo® изсъхва много бързо, оставяйки невидим филм без мирис, който предпазва и стабилизира ноктите. Този филм е водоразтворим, така че трябва да нанесете Sililevo® след измиване и подсушаване на ноктите и за предпочитане преди лягане вечер.

Алтернативна употреба (в комбинация с козметичен лак за нокти):
Нанесете Sililevo® day, оставете Sililevo® да изсъхне и нанесете върху него лак за нокти. Оставете лака да действа три дни и го отстранете с препарат за отстраняване в края на третия ден. След това започнете отново да използвате само Sililevo®.

Защитна употреба (под козметичен лак за нокти):
Нанесете Sililevo®, оставете да изсъхне и след това нанесете козметичен лак за нокти върху Sililevo®. За оптимални резултати препоръчваме да продължите приложението поне 3, до 6 месеца. Дългосрочната употреба помага за поддържане на здрави и здрави нокти.

Предупреждения

  • За дерматологична употреба
  • Не поглъщай
  • Запалим материал
  • Затворете контейнера веднага след употреба.
  • Не използвайте Sililevo® при алергия (свръхчувствителност) към някоя от съставките му
  • Да се съхранява на недостъпно за деца място
  • Този продукт е предназначен за лична употреба и не трябва да се споделя с други хора

Нежелани действия:
Понякога може да се появи леко и обратимо дразнене на мястото на приложение. Всеки сериозен инцидент, свързан с употребата на Sililevo®, трябва да бъде докладван на производителя и на компетентния здравен орган във вашата страна. Стъкленият контейнер трябва да се измие с вода и да се изхвърли в контейнерите за рециклиране на стъкло. Четката и капачката трябва да се измият с вода и да се изхвърлят в пластмасови контейнери за рециклиране. Хартиените опаковки трябва да се изхвърлят в контейнери за рециклиране на хартия.

Equisetum arvense (Polycobi), метилсулфонилметан, хидроксипропил хитозан, етилов алкохол, дестилирана вода, диетилен гликол моноетилов етер.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук