Hansaplast Scar Reducer 21 бр

Hansaplast Scar Reducer 21 бр

Прозрачни лепенки за лечение на хипертрофични белези и келоиди

код на продукта: 046048
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  110,36лв. (56,45€)

Прозрачни лепенки Hansaplast Scar Reducer за лечение на хипертрофични белези и келоиди 21 бр. Hansaplast scar reconstruction е прозрачен, самозалепващ се полиуретанов тампон. Продуктите, направени от този материал, се използват в професионалната г...  още

77,16лв. (39,47€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800055805
ТЕГЛО: 71gr
Вижте също продукти в тази категория:
За изгаряния, рани и белези

Прозрачни лепенки Hansaplast Scar Reducer за лечение на хипертрофични белези и келоиди 21 бр.

Hansaplast scar reconstruction е прозрачен, самозалепващ се полиуретанов тампон. Продуктите, направени от този материал, се използват в професионалната грижа за рани от години. Има троен ефект: изглажда, намалява и омекотява белега.

Пластирите не съдържат активни (фармацевтични) субстанции, които могат да причинят странични ефекти. Те са безопасен и ефективен начин за намаляване на развитите и оформени хипертрофични или келоидни белези.

Ключови предимства:

  • Отличителна прозрачна подложка
  • Гъвкав материал, който позволява на кожата да диша за голям комфорт
  • Лесен за използване, може да се реже до желания размер
  • Водоустойчив
  • Много щадящ кожата

Как работи регенерацията на белези:

Прозрачната полиуретанова подложка е предназначена да създаде полуизключителна бариера, която подобрява хидратацията на белега. Той също така повишава температурата в белега. Това допринася за активирането на процеса на регенерация на кожата и подпомага ремоделирането на белега. Белезите стават по-плоски, гладки и меки.

Клиничните проучвания показват положителни резултати след 8 седмици непрекъсната употреба в продължение на поне 12 часа дневно. Първите резултати са видими след 3 до 4 седмици. Използването на пластира за повече от 8 седмици може допълнително да подобри външния вид на белега. Резултатите може да варират от човек на човек.

Стъпка 1: Отстранете защитната хартия от лепилната страна на пластира. Поставете пластира върху чиста и суха кожа, като се уверите, че белегът е напълно покрит.

Стъпка 2: Ако белегът не може да бъде напълно покрит, повече подложки могат да се поставят една до друга. При по-малки белези пластирът може да бъде изрязан до желания размер.

Стъпка 3: Дръжте пластира на място поне 12 часа на ден и го сменяйте всеки ден.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук