Hansaplast Прозрачни стикери 21 бр

Hansaplast Прозрачни стикери 21 бр

Намалете видимостта на развити и оформени белези

код на продукта: 046048
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  110,36лв. (56,45€)

Прозрачни самозалепващи се подложки Hansaplast 21 броя, които намаляват видимостта на развитите и оформени венци 21 броя Прави белезите по-плоски, по-меки и по-меки Подходящ за нови и стари белези Първите резултати са видими след 3 до 4 сед...  още

77,16лв. (39,47€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800055805
ТЕГЛО: 70gr
Вижте също продукти в тази категория:
За изгаряния, рани и белези

Прозрачни самозалепващи се подложки Hansaplast 21 броя, които намаляват видимостта на развитите и оформени венци 21 броя

  • Прави белезите по-плоски, по-меки и по-меки
  • Подходящ за нови и стари белези
  • Първите резултати са видими след 3 до 4 седмици

Да живееш с белези

Независимо дали става дума за автомобилна катастрофа, операция или друго нараняване, много от нещастните събития в живота оставят своите белези. Въпреки че почти всеки човек има един или повече белези, напомнящи за подобни състояния, някои белези може да са по-важни от други. В допълнение към възможната физическа болка или дискомфорт, хората могат да получат психологически увреждания и намалено самочувствие, особено когато се открият белези във видимите части на тялото.

Регенерация на венците Hansaplast

Регенерация на венците Hansaplast е прозрачен, самозалепващ се полиуретанов пластир. Продуктите от този материал се използват от години в професионалната грижа за рани. Пластирите не съдържат активни (лечебни) вещества, които могат да причинят нежелани реакции. Те са безопасен и ефективен начин за намаляване на развитието и образуването на хипертрофични или келоидни белези.

Ключови предимства

  • Дискретен прозрачен пластир
  • Гъвкава материя, която позволява на кожата да диша за страхотен комфорт
  • Лесен за използване, може да се изреже до желания размер
  • Водоустойчив
  • Много щадящ кожата

Как действа регенерацията на венците?

Прозрачната полиуретанова подложка е предназначена да създаде полу-изключителна бариера, която подобрява хидратацията на тъканта на белега. Той също така повишава температурата в тъканта на белега. Това помага за активиране на процеса на регенерация на кожата и подпомага преоформянето на белега. Белезите стават по-плоски, по-меки и по-меки.

Клинични изследвания

Клиничните проучвания показват положителни резултати след 8 седмици непрекъсната употреба в продължение на поне 12 часа дневно. Първите резултати са видими след 3 до 4 седмици. Използването на пластира за повече от 8 седмици може допълнително да подобри външния вид на белега.

Стъпка 1: Отстранете защитната хартия от лепилната страна на пластира. Поставете пластира върху чиста и суха кожа, като се уверите, че белегът е напълно покрит.

Стъпка 2: Ако белегът не може да бъде напълно покрит, повече подложки могат да се поставят една до друга. При по-малки белези пластирът може да бъде изрязан до желания размер.

Стъпка 3: Дръжте пластира на място поне 12 часа на ден и го сменяйте всеки ден.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук