Hansaplast Спрей за почистване на рани Kids 100ml

Hansaplast Спрей за почистване на рани Kids 100ml

код на продукта: 036833
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  12,53лв. (6,41€)

Hansaplast Детски спрей за почистване на рани 100мл Спрей за антисептично почистване на рани Ефективно предпазва от инфекции Бързо и безболезнено нанасяне Безцветен и не цапа дрехи Лесен за използване спрей, който действа с главата надо...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201178035527
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Hansaplast Детски спрей за почистване на рани 100мл

  • Спрей за антисептично почистване на рани
  • Ефективно предпазва от инфекции
  • Бързо и безболезнено нанасяне
  • Безцветен и не цапа дрехи
  • Лесен за използване спрей, който действа с главата надолу
  • Приятен за кожата


Спрей за почистване на рани Hansaplast
Дори повърхностните рани могат да се заразят, ако не бъдат почистени ефективно.

Почистването на рани е първата стъпка към оптималното заздравяване и се препоръчва за всички видове рани.

Спрей за почистване на рани Hansaplast е лесен за използване спрей за антисептично почистване на малки, но дълбоки рани, като порязвания, ожулвания, ожулвания, леки изгаряния от първа и втора степен и отворени мехури.

Може да се използва и за хронични рани и грижи за следоперативни рани, както е указано от Вашия лекар. Спрей за почистване на рани Hansaplast помага за премахване на хлебарки и марля, залепнали по раната.

Не съдържа алкохол, не причинява болка или смъдене по време на нанасяне и не изсушава кожата. Спрей за почистване на рани Hansaplast е безболезнен и ефективен начин за почистване на рани от мръсотия и бактерии и предотвратяване на инфекция на рани.

Разтворът е прозрачен, така че не оставя петна по дрехите, тъй като оставят тъмни продукти, съдържащи например йод или еозин.

Спрей за почистване на рани Hansaplast е щадящ кожата и подходящ за деца, докато е ефективен и нежен начин за подобряване на процеса на зарастване на рани.

Лесната за употреба опаковка на спрея за почистване на рани Hansaplast работи също толкова добре под всякакъв ъгъл. По този начин той е идеален за първа помощ, спорт и дейности на открито.

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекция на рани, напръскайте спрея за почистване на рани Hansaplast от разстояние приблизително 10 cm в областта на раната. Повторете, ако е необходимо. След това внимателно избършете раната и околната област.

Важно: Малка рана скоро ще спре да кърви. Ако кървенето продължава, приложете допълнителна марля, продължете да оказвате натиск и потърсете медицинска помощ.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук