Hansaplast Ultra Sensitive XL 5cm x 7.2cm, 5 бр

Hansaplast Ultra Sensitive XL 5cm x 7.2cm, 5 бр

Екстри с изключително мек материал за много чувствителна кожа с още по-грижовна композиция, обогатена със 75% грижовни съставки, включително арганово масло и витамин Е.

код на продукта: 044410
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  13,20лв. (6,75€)

Hansaplast Ultra Sensitive XL 5 x 7,2 см Пластири с изключително мек материал за много чувствителна кожа 5 броя Пластирите Hansaplast Ultra Sensitive осигуряват най-меката защита, с изключително мек материал за много чувствителна кожа. Възду...  още

8,58лв. (4,39€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005900895738
ТЕГЛО: 14gr
Вижте също продукти в тази категория:
Пластири

Hansaplast Ultra Sensitive XL 5 x 7,2 см Пластири с изключително мек материал за много чувствителна кожа 5 броя

Пластирите Hansaplast Ultra Sensitive осигуряват най-меката защита, с изключително мек материал за много чувствителна кожа.

  • Въздухопропусклива
  • Отстранява се безболезнено
  • Залепва здраво - дори и да смени позицията си
  • Подходящо за деца и възрастни хора

Изключително щадящите кожата пластири са предназначени да намалят до минимум травмата и болката при отстраняване на пластира, като същевременно гарантират надеждна адхезия по време на употреба.
Благодарение на изключително мекото силиконово лепило, Ultra Sensitives се отстраняват лесно, без да се нарушава кожната бариера. След отстраняване не оставят следи по кожата, независимо колко дълго са били залепени.

При употреба, слоят от Ultra Sensitive силиконов гел създава идеална връзка между пластира и неравната повърхност на кожата. В резултат на това пластирът залепва здраво за него, дори ако е променил позицията си.

Идеалният баланс между здраво закрепване и безболезнено отстраняване.
Изключително мека и нежна.
За много чувствителна кожа.
Предпазва от замърсявания и бактерии.

За какви типове кожа е подходящ Hansaplast Ultra Sensitive?

Тези нежни лепенки са идеалното решение за хора с чувствителна, раздразнена или крехка кожа, които се нуждаят от много нежна и нежна грижа за рани. Също така е идеален избор в случай, че се изисква честа смяна на пластира. Ултра чувствителните пластири са идеалното решение за тези, които страдат от болка или безпокойство при премахване на пластира.

Ultra Sensitive пластири се предлагат в размер XL за защита и покриване на малки рани. Подходящо след леки операции.
Клинични изследвания
Ефективността на Hansaplast Ultra Sensitive пластири е доказана в клинични проучвания. Искате ли да знаете повече?


* Подробностите от проучванията са свързани с продукта Silicone Soft, който беше предишното име на серията Ultra Sensitive.

Почистване

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 см върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо, след което внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължава, използвайте допълнителна марля, продължете да прилагате натиск върху раната и потърсете медицинска помощ.

Изцеление

Можете да допринесете за безопасното и бързо заздравяване на раната, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте редовно крем за заздравяване на рани Hansaplast, докато раната не заздравее напълно. Нанасяйте внимателно тънък слой веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че отворът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато лечението завърши. Крем за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху открити, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес.

Защита

И накрая, важно е да се предпази раната от външни агенти, като мръсотия и бактерии, за да може да заздравее безпрепятствено. Покрийте раната с пластира Hansaplast, който най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте редовно превръзката или марлята, освен ако Вашият лекар не препоръча друго. Тази статия за ноу-хау за грижа за рани може да бъде полезна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук