Health Aid Radiance 1000mg 60tabs

Health Aid Radiance 1000mg 60tabs

Хранителна добавка с морски колаген за лъскава кожа без бръчки

код на продукта: 005308
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  82,11лв. (42,00€)

Health Aid Radiance хидролизиран колаген 1000 mg хидролизиран колаген с витамин C 60 табл. Колагенът е структурен протеин, произвеждан от тялото за укрепване и възстановяване на съединителната тъкан, кожата и попълване на нейната еластичност, коят...  още

62,33лв. (31,88€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5019781000982

Health Aid Radiance хидролизиран колаген 1000 mg хидролизиран колаген с витамин C 60 табл.

Колагенът е структурен протеин, произвеждан от тялото за укрепване и възстановяване на съединителната тъкан, кожата и попълване на нейната еластичност, която намалява с времето. Като протеин, той е изграден от много пептиди, които колкото по-малък е размерът им, толкова по-лесно се усвояват и използват от тялото. Това разграждане на пептиди се нарича хидролиза и колаген, хидролизиран.

Витамин С е необходим както за производството на колаген от организма, така и за усвояването му от него, докато цинкът също е важен фактор в процесите на протеинов синтез в организма и съответно колаген.

HealthAid Radiance е специална комбинация от високочист морски хидролизиран колаген тип II, с витамин С и цинк, в таблетки за по-добро усвояване и бионаличност от организма. Те действат синергично, за да поддържат здравето и еластичността на тъканите като коса, нокти, кожа и стави. Подходящ за хора с кожни проблеми като суха кожа, екзема, тънка коса и чувствителни нокти, мъже и жени, независимо от възрастта.

Възрастни, 2 таблетки дневно на празен стомах.

Всяка таблетка съдържа:

Хидролизиран колаген 1000 mg

Витамин С 20 mg

Цинк 10 мг

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук