Health-Plus Licener Шампоан против въшки 100ml

Health-Plus Licener Шампоан против въшки 100ml

код на продукта: 003388
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  35,72лв. (18,27€)

Health-Plus Licener Шампоан против въшки 100мл Licener е мек, лесен за използване шампоан без химикали, който убива въшките и гнидите само за 10 минути безопасно и с едно нанасяне. Поради естествения си механизъм на действие, той е безстрашен з...  още

26,78лв. (13,70€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8717344390415
Вижте също и продуктите в категориите:
Против Въшки, Back to School, Продукти против въшки, Продукти против въшки

Health-Plus Licener Шампоан против въшки 100мл

Licener е мек, лесен за използване шампоан без химикали, който убива въшките и гнидите само за 10 минути безопасно и с едно нанасяне.

Поради естествения си механизъм на действие, той е безстрашен за употреба, осигурявайки незабавен и краен резултат, без да създава трайни щамове.

  • Клинично и дерматологично тестван.
  • 100% ефективност въз основа на проучвания in vitro и in vivo.
  • Нетоксичен (без инсектициди).
  • Без силикони и парабени.
  • Подходящо за деца над 2 години.

Режим на действие

Продуктът се основава на естествената активна съставка Neem-екстракт, който навлиза в дихателната система на въшките, нарушавайки транспорта на кислород, което води до тяхното изчезване. По същия начин гнидите се елиминират, тъй като естествената активна съставка Neem-екстракт покрива яйцата, разрушавайки защитния им щит.

Стъпка 1: Използвайте достатъчно количество шампоан, за да покриете целия скалп, по цялата дължина на косата. Масажирайте и оставете за 10 минути да подейства. В случай, че други членове на семейството са били заразени с въшки, лицензиантът трябва да се приложи при тях в същия ден, за да се избегнат нови инфекции.

Стъпка 2: Изплакнете косата си с хладка вода. Както при всеки шампоан, избягвайте контакт с очите. Не е необходимо да миете косата си с обикновен шампоан след третиране с Licener. Ако желаете, можете да срешете косата след третирането, за да премахнете остатъците от въшки и гниди.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук