Хранителна добавка Билков кардиостимулатор с глог

Хранителна добавка Билков кардиостимулатор с глог

Хранителна добавка Билков кардиостимулатор с глог

код на продукта: 054556
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  38,51лв. (19,70€)

A.Vogel Crataegisan Хранителна добавка Билков кардиотоник с глог 50 мл Глогът е най-ефективната билка за укрепване на сърцето и балансиране на кръвообращението. Той е богат на биоактивни компоненти, като флавоноиди, левкоантоцианидини, тритерпени,...  още

32,73лв. (16,74€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7610313394005
Вижте също и продуктите в категориите:
Други, За сърце, вени и кръвоносни съдове

A.Vogel Crataegisan Хранителна добавка Билков кардиотоник с глог 50 мл

Глогът е най-ефективната билка за укрепване на сърцето и балансиране на кръвообращението. Той е богат на биоактивни компоненти, като флавоноиди, левкоантоцианидини, тритерпени, стероли и проантоцианидини. Той е отлична хранителна добавка за нормалното функциониране на сърцето и сърдечно-съдовата система като цяло, тъй като допринася за добрата регулация на сърдечната честота и адекватния метаболизъм на липидите. Има способността да разширява коронарните и периферните съдове. Способен е да намали сърцебиенето и кръвното налягане, като същевременно ефективно контролира безпокойството и нервността. Предотвратява окисляването на холестеролните мастни киселини и спомага за поддържането на еластичността на артериите.

Европейската агенция по лекарствата (EMA) и Комитетът за лекарствени продукти от растителен произход (HMPC) одобриха употребата на глог като традиционна билкова помощ за облекчаване на преходни сърдечни симптоми, свързани с нервност, като сърцебиене. Може да се използва и за облекчаване на леки симптоми на психически стрес и за подпомагане на съня.

Инструкции за употреба:
Възрастни: 30 капки в малко количество вода, 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

Дозировка
30 капки 3 пъти дневно

Противопоказания-Взаимодействия
Да не се използва без лекарско предписание от хора, страдащи от сърдечни заболявания и сърдечна недостатъчност, както и от хронични аритмии, предсърдно мъждене, хронична хипертония, контролирана с лекарства. Да се избягва от хора със скорошна анамнеза за инфаркт на миокарда или мозъчно-съдов инцидент. Да се избягва приема по време на бременност и кърмене и от деца.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук