Intermed Calmovix Propolis Oral Spray 40ml

Intermed Calmovix Propolis Oral Spray 40ml

Хранителна добавка Спрей с прополис, мед и екстракт от алтея за облекчаване на възпалено гърло и симптоми на обикновена настинка с вкус на мед

код на продукта: 057578
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  28,35лв. (14,50€)

Intermed Calmovix Propolis Орален спрей Хранителна добавка под формата на спрей с прополис, мед и екстракт от Althaia за облекчаване на симптомите на възпалено гърло и обикновена настинка с вкус на мед 40 ml Калмовикс Прополис спрей за устна кухин...  още

24,09лв. (12,32€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205152018896

Intermed Calmovix Propolis Орален спрей Хранителна добавка под формата на спрей с прополис, мед и екстракт от Althaia за облекчаване на симптомите на възпалено гърло и обикновена настинка с вкус на мед 40 ml

Калмовикс Прополис спрей за устна кухина, е специално разработена хранителна добавка за облекчаване на болки в гърлото и признаци на възпаление на обикновена настинка като болки в гърлото, кашлица и дрезгав глас.

Неговият богат състав се основава на клинично изследван екстракт от прополис, богат на полифеноли, мед и алтея, които незабавно омекотяват гърлото, като в същото време укрепват и предпазват тялото.

Прополисът се състои от много активни съставки, като смоли, восъци, етерични масла, цветен прашец, витамини B1, B2, B6, C и E, минерали като магнезий (Mg), калций (Ca), калий (K), натрий (Na ), мед (Cu), цинк (Zn), манган (Mn), желязо (Fe) и полифеноли. Други компоненти с евгенични свойства са флавоноиди и фенолни киселини като кафеена, кумарова и ферулова киселина и фенетилов естер на кафеената киселина. Прополисът проявява различни биологични свойства, като антимикробни, противовъзпалителни, имуномодулиращи, антивирусни, противогъбични и антиоксидантни.

Прополисът в Calmovix Propolis спрей е изследван в едноцентрово, рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано клинично изпитване и е показано, че помага за облекчаване на леки симптоми както на бактериални, така и на вирусни инфекции на горните дихателни пътища (URTI).

Медът се състои от микроелементи и макроелементи като въглехидрати, ензими, минерали и витамини. Медът има потенциална терапевтична роля с фитохимични, противовъзпалителни, антимикробни и антиоксидантни свойства. Флавоноидите и полифенолите, които действат като антиоксиданти, са две основни биоактивни молекули, присъстващи в меда.

Алтеята е лечебно растение, което се консумира при възпаления на носната, устната кухина и дихателната система. Проявява силно антиоксидантно и противовъзпалително действие, като в същото време има успокояващо гърлото действие.

Съвместим с хомеопатично лечение


Инструкции за употреба

Разклатете добре бутилката преди всяка употреба.
Впръсквайте 5 пъти на ден в устата и гърлото. Повторете употребата сутрин, обед и вечер.


Дозировка

Възрастни и деца над 12 години: 1,6 ml (5 впръсквания на ден).


Противопоказания-Взаимодействия

Не се препоръчва за деца под 12 години.

Да не се приема от страдащи от астма или хора с алергия към прополис, прашец или пчелни продукти като цяло.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

След употреба съхранявайте бутилката в хладилник.

№ Първо запознанство EOF: 140992/16-12-2022. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук