Italfarmaco Zelesse Lotion 250ml

Italfarmaco Zelesse Lotion 250ml

Почистващ лосион за ежедневна хигиена на чувствителната зона

код на продукта: 055291
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  25,02лв. (12,80€)

Italfarmaco Zelesse Почистващ лосион за ежедневна хигиена на чувствителната зона 250 мл Zelesse® е нежен и ефективен лосион за ежедневно почистване и грижа за чувствителната зона. Благодарение на своя уникален и иновативен състав, обогатен с мечо ...  още

19,28лв. (9,86€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8470001500007
Вижте също продукти в тази категория:
нежно почистване

Italfarmaco Zelesse Почистващ лосион за ежедневна хигиена на чувствителната зона 250 мл

Zelesse® е нежен и ефективен лосион за ежедневно почистване и грижа за чувствителната зона. Благодарение на своя уникален и иновативен състав, обогатен с мечо грозде, лайка и алое, незабавно облекчава, дълбоко хидратира, регенерира и подмладява. Жени, които са използвали Zelesse®, съобщават за леки или никакви симптоми, като сърбеж, сърбеж, левкорея, еритема след употребата му. Zelesse® е с клинично доказана ефективност, хипоалергичен е, дерматологично и гинекологично тестван, без парабени и оцветители.

Zelesse® е идеален ежедневен щит за естествена защита на чувствителната зона на всяка жена, както по време на зряла възраст и репродуктивния период от живота й, така и по-късно в периода преди и след менопаузата. Продукт за всички възрасти и за всички нужди на ежедневната грижа за чувствителната зона, дори и за профилактика.

СВОЙСТВА НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ
Мечо грозде: има антимикробни и противогъбични свойства. Успокоява кожата и облекчава сърбежа, като същевременно се използва широко за лечение на кожни заболявания.
Лайка: Благодарение на антисептичните си свойства почиства и регенерира кожата и лигавиците, овлажнява и облекчава при всякакви заболявания.
Алое: Благодарение на свойствата си овлажнява и регенерира кожата, лекува всякакви раздразнения, като същевременно има антисептични свойства.

Вагинитът е възпаление на влагалището
Вагината при нормални условия е колонизирана от голям брой микроорганизми, които съставляват нормалната вагинална флора. Фактори като високата температура и влажност през летните месеци, както и престоят в мокри бански костюми, тясно синтетично бельо, тесни дънки, интензивна полова активност, прием на антибиотици и контрацептиви могат да нарушат деликатния баланс на вагиналната флора.
Основните симптоми на вагинит са: сърбеж, усещане за парене, подуване, зачервяване, лоша миризма, болка, обилна секреция на вагинална течност.

Изчислено е, че 75% от жените ще преживеят поне 1 епизод на вагинит през живота си и 40-50% от тях повече от веднъж.

Освен това хормоналните смущения по време на бременност създават условия, благоприятстващи развитието на вагинит. Изчислено е, че до 75% от жените могат да изпитат симптоми на гъбична инфекция в даден момент по време на бременността.

Колкото една жена е уязвима към вагинит, толкова са по-младите момичета.

Във всеки случай „щитът“ за защита на чувствителната зона е правилната лична хигиена и ежедневните грижи за нея. Използването на обикновени сапуни обаче може да промени естествената защита на чувствителната област и да я направи по-уязвима към инфекции. По-специално, при жени, които страдат от гъбични инфекции или друг вагинит и показват чувствителност и раздразнение, е по-необходимо да се използва продукт, който незабавно и ефективно облекчава симптомите на вагинит.

Намокрете мястото, което искате да измиете, нанесете почистващия лосион с леки движения и изплакнете обилно с вода.

Zelesse® може да се използва няколко пъти през деня, тъй като не предизвиква дразнене или сухота.

Външна употреба.

Да се съхранява на стайна температура.

Aqua, Sodium C14‑16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Laureth‑9, PEG‑55 Propylene Glycol Oleate, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Flower Extract, Disodium EDTA, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Arctium Majus Root Extract, Zinc PCA, 2‑Bromo‑2‑Nitropropane‑1, 3‑Diol, Biotin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite

Съдържа екстракт от мечо грозде, лайка и алое.

Не съдържа сапун.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук