Johnson\'s Naturally Sensitive Lotion 395ml

Johnson's Naturally Sensitive Lotion 395ml

Бебешки хидратиращ лосион за тяло с органично алое и масло от ший за интензивно хидратирана кожа

код на продукта: 053600
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  11,69лв. (5,98€)

Johnson's Naturally Sensitive Lotion Бебешки хидратиращ лосион за тяло с органично алое и масло от ший за интензивно хидратирана кожа 395 ml Когато бебетата се раждат, кожата им е тънка и чувствителна. Прекарахме повече от 125 години в усъвърш...  още

11,69лв. (5,98€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661709604
Вижте също и продуктите в категориите:
Грижа за бебето, Хидратация на бебешка кожа

Johnson's Naturally Sensitive Lotion Бебешки хидратиращ лосион за тяло с органично алое и масло от ший за интензивно хидратирана кожа 395 ml

Когато бебетата се раждат, кожата им е тънка и чувствителна. Прекарахме повече от 125 години в усъвършенстване на нашите формули, правейки ги още по-меки, за да се наслаждавате на цялото семейство. Искахме да третираме и да се грижим за чувствителната бебешка кожа по естествен начин, затова разработихме Naturally Sensitive Lotion на Johnson.

С 99% съставки от естествен произход, нашият COSMOS ORGANIC сертифициран лосион, веган формула* е обогатена с органично алое вера и масло от ший. Лосионът поддържа кожата защитена и интензивно овлажнена за 24 часа, позволявайки на бебетата да започнат правилно, разбира се!

Тестван от педиатри и дерматолози, нашата формула на лосион е хипоалергенна** и не съдържа аромати. Може да се използва от раждането нататък и също така е подходящ за чувствителна кожа и чувствителен скалп, така че можете да се чувствате уверени, знаейки, че правите нежен избор за бебето и вашето семейство.

Направихме крачка напред в нашия ангажимент за устойчивост, като представихме рециклируеми бутилки, направени от 50% рециклирана пластмаса.

Лосионът Naturally Sensitive носи подписа на стандарта COSMOS ORGANIC. Подписът на стандарта COSMOS е гаранция за органичност и на които можете да се доверите. Стандартът COSMOS определя критериите, на които компаниите трябва да отговарят, за да гарантират на потребителите, че техните продукти са истински органични, произведени с възможно най-високи устойчиви практики.

Характеристики:

  • 99% съставки от естествен произход
  • Защитава и овлажнява кожата за 24 часа.
  • С био алое вера и масло от ший
  • Подходящ за чувствителна кожа още от първия ден.
  • Не съдържа аромат, хипоалергичен
  • Тестван от педиатри и дерматолози
  • Веган формула
  • Сертифициран по стандарта COSMOS ORGANIC
  • Рециклируема бутилка, изработена от 50% рециклирана пластмаса
  • Произведено в завод с нулеви емисии на въглероден диоксид

Новородените имат изключително чувствителна кожа. Поради тази причина повече от 125 години непрекъснато подобряваме състава на нашите продукти, за да ви предложим най-нежната грижа. Естествено чувствителният лосион на Johnson, обогатен с органично алое и масло от ший, оставя кожата защитена и интензивно овлажнена за 24 часа.

*Със състав, минимизиращ риска от алергии
^Не съдържа животински производни

Нанесете върху чиста кожа.

Aqua, Olus Oil, Cocoglycerides, Glycerin, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder***, Naringenin, Hydrogenated Vegetable Oil, Candelilla Cera, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glyceryl Ether, Potassium Cetyl Phosphate, Succinoglycan, Xanthan Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук