Jungle Formula Bite & Sting Roll On 15ml

Jungle Formula Bite & Sting Roll On 15ml

Репелент против насекоми Roll On за незабавно облекчаване на ужилването

код на продукта: 025803
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,58лв. (8,99€)

Jungle Formula Bite & Sting Roll On за незабавно облекчаване на ужилването 15ml Забравихте ли да използвате репелента срещу насекоми Jungle Formula? Jungle Formula Bite & Sting, с внимателно подбрани съставки, незабавно успокоява сърбежа и предлаг...  още

12,28лв. (6,28€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5391520948275
Вижте също продукти в тази категория:
Грижа след ухапване от насекоми

Jungle Formula Bite & Sting Roll On за незабавно облекчаване на ужилването 15ml

Забравихте ли да използвате репелента срещу насекоми Jungle Formula? Jungle Formula Bite & Sting, с внимателно подбрани съставки, незабавно успокоява сърбежа и предлага незабавно трайно облекчение.

Jungle Formula Bite & Sting ефективно успокоява кожата и облекчава дискомфорта и сърбежа, причинени от ухапвания от насекоми, включително ухапвания от коприва. Той е дерматологично тестван. Може да се използва както върху тялото, така и върху лицето.

Защитете и успокойте кожата си с едно просто движение. Продуктовата линия Jungle Formula е не само ефективна срещу комари, но и се грижи за кожата ви.

Jungle Formula Bite & Sting ефективно успокоява кожата и облекчава дискомфорта и сърбежа, причинени от ухапвания от насекоми, включително ухапвания от коприва.

Незабавно облекчава ухапвания от насекоми, медузи, обрив от контакт с коприва или нещо, което може да причини леко дразнене на кожата.

Подходящо за деца над 3 години

Нанесете Jungle Formula Bite & Sting върху раздразнената зона. Нанасяйте 3 или 4 пъти на ден. За ежедневна употреба. За употреба от 3 години и повече.

Предупреждения:
Избягвам зрителен контакт. Не поглъщай. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте го на тъмно място без влага.

Aqua, Alcohol Denat., Aspalathus Linearis Leaf Extract, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Menthol

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук