Kaiser Cough Relief Syrup 150ml

Kaiser Cough Relief Syrup 150ml

Сироп за суха и продуктивна кашлица, който облекчава и улеснява отстраняването на слуз

код на продукта: 056539
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  27,37лв. (14,00€)

Kaiser Cough Relief Syrup Сироп за суха и продуктивна кашлица, който облекчава и улеснява отстраняването на слуз 150 ml Kaiser Cough Relief Syrup е продукт на медицинска технология, предназначен да покрива устната лигавица и да я предпазва от външ...  още

19,16лв. (9,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200312221673

Kaiser Cough Relief Syrup Сироп за суха и продуктивна кашлица, който облекчава и улеснява отстраняването на слуз 150 ml

Kaiser Cough Relief Syrup е продукт на медицинска технология, предназначен да покрива устната лигавица и да я предпазва от външни фактори, които предизвикват дразнене.

Полизахаридите, които съдържа, действат като защитен филм, който хидратира лигавицата и защитава дихателните пътища.

Медът засилва защитното действие в горните дихателни пътища, създавайки естествена мембрана, която заздравява всякакви микроразози на раздразненото гърло.

  • Препоръчва се при суха и продуктивна кашлица
  • Успокоява кашлицата и облекчава раздразненото гърло, като улеснява отстраняването на слузта
  • Подходящо за възрастни и деца над 1 година
  • Не съдържа глутен и лактоза

Медицинското изделие е в съответствие с Директива 93/42/EEC и последващи изменения и интеграции.

  • Деца от 1 до 3 години: 2,5 мл
  • Деца от 3 до 6 години: 5мл
  • Деца от 6 до 12 години: 7,5 мл
  • Възрастни: 10 ml (приема се два пъти на ден или по лекарско предписание, максимум до 4 пъти на ден. Сиропът може да се използва по всяко време на деня. Последна препоръчителна доза, преди лягане. Препоръчва се да не се яде и пие в продължение на 30 минути след приема на продукта.Продължителността на лечението зависи от хода-облекчаване на симптомите.Ако е необходимо, за допълнително подобряване на ефекта, този продукт може да се прилага за по-дълъг период.Максимална продължителност на лечението: 30 дни.Разклатете добре преди употреба След като бутилката бъде отворена, използвайте продукта в рамките на следващите 3 месеца)

Разклатете добре преди употреба.

Използвайте мерителната капачка, включена в опаковката, за да дозирате продукта. Измийте мерителната капачка и затворете бутилката плътно след всяка употреба.

Предпазни мерки: Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от деца. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или ако опаковката при първото отваряне е повредена, променена, счупена или повредена. Не изхвърляйте в околната среда след употреба.

Странични ефекти: Към днешна дата няма известни странични ефекти след употребата на Кайзер Cough Relief Syrup. Ако забележите нежелани реакции по време на употреба, спрете лечението и се консултирайте с Вашия лекар.

Противопоказания: Не използвайте продукта при установена свръхчувствителност или несъвместимост дори с един компонент от формулата. Не са провеждани проучвания по време на бременност и кърмене. Преди да приемете продукта, посъветвайте се с Вашия лекар.

Съхранение: Да се съхранява далеч от източници на топлина, при температура под 25°C. Срокът на годност е изписан върху продукта, който не е отварян и се съхранява в оригиналната си опаковка. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или ако опаковката е повредена, променена, счупена или повредена при първото отваряне.

Мед от диви цветя, мед от евкалипт, сухи екстракти от исландски мъх и богат на полизахариди английски пентаневро, мащерка и прополис, ресвератрол, дейонизирана вода, фруктоза, сорбитол, ябълчена киселина, ксантанова гума карбоксиметилцелулоза, етерично масло от лимон, ароматизатор, гликозиди Ste of biols, Сорбиков калий.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук