-5€ Με Αγορές 20€
Klorane Cupuacu Nourishing & Repairing Hair Mask 150ml

Klorane Cupuacu Nourishing & Repairing Hair Mask 150ml

Подхранваща и възстановяваща маска за суха коса с органично масло Cupuacu

код на продукта: 046481
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  43,01лв. (22,00€)

Klorane Cupuacu Mask Подхранваща и възстановяваща маска за суха коса с органично масло Cupuacu 150ml Подхранващата и възстановяваща маска 3 в 1 за много суха, увредена или чуплива коса е обогатена с ORGANIC Cupuaçu, който има изключително подхранв...  още

33,12лв. (16,94€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770144819
ТЕГЛО: 186gr
Вижте също продукти в тази категория:
Балсам, маска и тоник за коса

Klorane Cupuacu Mask Подхранваща и възстановяваща маска за суха коса с органично масло Cupuacu 150ml

Подхранващата и възстановяваща маска 3 в 1 за много суха, увредена или чуплива коса е обогатена с ORGANIC Cupuaçu, който има изключително подхранващи свойства *.

Богат и кремообразен, дълбоко подхранва и възстановява дори къдрава коса, като я прави по-издръжлива. Хидратирана и лесна за разплитане, косата е лъскава и еластична, с подхранване и сила, която издържа по цялата дължина на косата до краищата**.

Благодарение на естествения си *** и сертифициран биоразградим състав ****, това лечение 3 в 1 е добро както за околната среда, така и за вашата коса.

За мека коса, по-лесна за разресване с еластичност и блясък. Може да се използва по 3 начина в зависимост от необходимостта от подхранване на съставките: като класическа маска, като нощна маска или като дневен крем.

предимство:
Тази богата маска 3 в 1 ви позволява да регулирате степента на възстановяване и хидратация към нуждите на вашата коса. Може да се използва като класическа маска, като нощна маска за цялата дължина на косата или като продукт за ежедневен стил.

Ползи:

  • Концентриран състав: състав с висока концентрация в BIOLOGICAL Cupuaçu, богат на хранителни и овлажняващи мастни киселини (омега 6 и 9), които задържат водата във влакната на косъма.
  • Концентриран състав: състав с два пъти по-високо от обичайното съдържание запълва дълбоките празнини в люспите на косъма с кератин, подхранва косата и я прави по-издръжлива.
  • Лек: мощната възстановяваща сила на тези естествени активни съставки осигурява мекота и улеснява отпускането на много суха коса.

* Трайно подхранване: 88% степен на удовлетвореност - Блестяща коса 91% - Мека коса: 96% степен на удовлетвореност - Възстановяване в краищата и по дължината на косата: 81% степен на удовлетвореност.

** Съдържа 96% натурални съставки.

*** Според тест 301B на ОИСР.

ЧЕСТОТА НА УПОТРЕБА:
Колкото често е необходимо

1. ОМЕКТЯВАЩ КРЕМ:
Нанесете по цялата дължина и краищата на косата, след като първо ги изплакнете и подсушите с кърпа. Оставете го за 5 минути. Изплакнете.

2. НОЩНИ ГРИЖИ:
Нанесете върху суха коса, оставете за една нощ и изплакнете на сутринта.

3. ЗАВЪРШВАЩО ДВИЖЕНИЕ:
За по-суха коса нанесете количество, равно на размера на лешник, по цялата дължина и краищата на косата, без да изплаквате.

ПРОЦЕДУРИ ЗА КОСА БЕЗ ИЗплакване:
При много суха коса нанесете малко количество от средната дължина на косата до краищата и не изплаквайте.

WATER (AQUA)*. GLYCOL PALMITATE*. BEHENYL ALCOHOL*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)*. THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. DICAPRYLYL CARBONATE*. CETEARYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. BETAINE*. 1,2-HEXANEDIOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. TOCOPHEROL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. BENZOIC ACID. CARAMEL*. CETEARYL GLUCOSIDE*. CITRAL. CITRIC ACID*. CITRONELLOL. COUMARIN. FRAGRANCE (PARFUM). GERANIOL. LACTIC ACID*. LIMONENE

96% съставки от естествен произход

Потребителят се съветва систематично да проверява състава на продукта, преди да го закупи.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук