Korres Olympus Tea Detox Toning Emulsion Cleanser 3 in 1, 400ml

Korres Olympus Tea Detox Toning Emulsion Cleanser 3 in 1, 400ml

3 в 1 почистваща емулсия за лице за почистване, тонизиране и премахване на грим

код на продукта: 048841
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  37,34лв. (19,10€)

Korres Olympus Tea Detox Toning Emulsion Cleanser 3 в 1 Почистваща емулсия за лице 3 в 1 за почистване, тонизиране и премахване на грим 400 ml Емулсия 3 в 1 за почистване, тонизиране и премахване на грим от лице и очи. Обогатен с органичен екст...  още

30,62лв. (15,66€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069106323
ТЕГЛО: 434gr

Korres Olympus Tea Detox Toning Emulsion Cleanser 3 в 1 Почистваща емулсия за лице 3 в 1 за почистване, тонизиране и премахване на грим 400 ml

Емулсия 3 в 1 за почистване, тонизиране и премахване на грим от лице и очи.

Обогатен с органичен екстракт от чай Sideritis Scardica и иновативната смес BioDTox™, той премахва външните замърсители от околната среда и осигурява хидратация за мека, здрава кожа.

Обогатен с:

  • Olympus Tea – Био чай, богат на антиоксиданти от подножието на Олимп.
  • BioDTox™ - Мощна антиоксидантна смес от полифеноли от броколи и алое.

Характеристики:

  • Дерматологично и офталмологично тестван
  • Почистване и овлажняване
  • Всички видове кожа
  • Технология BioDTox™
  • 95,9% съдържание на естествен произход

Пълният кръг на KORRES

Почвена лаборатория
Семейство Халкия в село Кария Олимп отглежда чай Олимп изключително по биологични методи.Обработваните земи в подножието на митичната планина са продължение на естествения ландшафт, неразделна част от планинския масив.Семейство Халкия е пионер, като за първи път включиха чая Olympus в организирано биологично отглеждане, предотвратявайки диворастящото му събиране – отговорна и необходима практика за запазване на дивите популации на растението.
Лаборатория за извличане
KORRES беше първият, който въведе този "митичен" екстракт в Световната книга на съставките (WINCI). Цветовете на Olympus Tea се извличат чрез процес без отпадъци, за да прехвърлят своята антиоксидантна сила в едноименната гама почистващи препарати за лице. Всякакви твърди остатъци от процеса се компостира и се връща в земята като органичен тор.
Молекулярна лаборатория
Екстрактът от чай Olympus, известен със своите антиоксидантни свойства, е комбиниран с BioDTox™ - мощна антиоксидантна смес от полифеноли от броколи и листа от алое, която предлага интензивно усещане за детоксикирана и подмладена кожа.
Лаборатория за формулиране
Почистващата серия за лице Tea of ​​​​Olympus има детоксикиращ ефект против замърсяване.Ефективна формула за почистване и премахване на грим от лицето и очите, която премахва замърсителите и токсините от околната среда, предпазва кожата от замърсяване на околната среда и стрес, причинен от външни фактори Усещането за чиста, незабавно ревитализирана кожа, с подобрени нива на хидратация, остава.
Дизайнерска лаборатория
Минимален дизайн, който улавя свежестта и чистотата на тази уникална гръцка съставка Опаковката на всички наши продукти е 90% рециклируема.
Лаборатория за рециклиране
Чрез цялостна програма за рециклиране на аптеки, ние превръщаме празните козметични опаковки в красиви рециклирани артикули, които се връщат в ръцете на тези, които рециклират Работилница за устойчивост, изборът да съжителстваш хармонично с природата.

  1. Нанесете с нежни кръгови движения върху лицето, шията и очите и отстранете излишната емулсия с памучен тампон.
  2. Изплакнете (по избор).

AQUA/WATER/EAU, HYDROGENATED POLYDECENE, SQUALANE, PROPANEDIOL, DICAPRYLYL CARBONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, BIOFLAVONOIDS, BRASSICA OLERACEA ITALICA BROCCOLI. EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CELLULOSE GUM, CHAMOMILLA RECUTITA MATRICARIA. FLOWER EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS.SUNFLOWER. SEED OIL, LACTIC ACID, LECITHIN, CROCRYSTALLINE CELLULOSE, PANTHENOL, PHENETHYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SIDERITIS SCARDICA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, TRIDECETH.8, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук