Korres PROMO PACK Ginseng Vitamins & Minerals Витамини и минерали 1 + 1 подарък 2x20 Реф. Таблетки

Korres PROMO PACK Ginseng Vitamins & Minerals Витамини и минерали 1 + 1 подарък 2x20 Реф. Таблетки

Хранителна добавка с витамини и минерали за стимулиране на тялото с вкус на мандарина

код на продукта: 005150
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  25,22лв. (12,90€)

Korres Женшен Витамини и минерали Витамини и минерали 1 + 1 ПОДАРЪК 2 x 18 ефервесцентни тави Витамини за стимулиране на организма. Женшенът помага на тялото да се адаптира към различни стресови ситуации, като осигурява физическа енергия, пси...  още

21,43лв. (10,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069079603

Korres Женшен Витамини и минерали Витамини и минерали 1 + 1 ПОДАРЪК 2 x 18 ефервесцентни тави

Витамини за стимулиране на организма.

Женшенът помага на тялото да се адаптира към различни стресови ситуации, като осигурява физическа енергия, психическо благосъстояние и укрепване на имунната система. Витамините са от съществено значение за растежа, жизнеността и здравето на тялото.

Женшен:
Женшенът помага на тялото да се адаптира към различни стресови ситуации, като осигурява физическа енергия, психическо благосъстояние и укрепване на имунната система.

Витамини и минерали:
Витамините и минералите са перфектно балансирани, за да оптимизират тяхното синергично действие. Витамините са от съществено значение за растежа, жизнеността и здравето на тялото, като същевременно регулират телесните му функции и повишават устойчивостта му към болести и стрес. Основните минерали като желязо, магнезий, калий, цинк и микроелементът селен участват в множество функции на организма.

Приемайте по 1 таблетка дневно, разтворена в чаша вода. Диетичните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Не превишавайте препоръчаната доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца в суха и хладна среда. Затваряйте плътно капачката след всяка употреба.

Подкиселител: Лимонена киселина, регулатор на киселинността: Натриев бикарбонат, Калциев карбонат, Малтодекстрин, Магнезиев оксид, Аскорбинова киселина, Естествена мандарина, Екстракт от женшен Panax (0.90%), Подсладител%, Никотинамид, Монохидрат на железен сулфат, Ретинол палмитат, Пантотенат палмитат, Пантотенат Палмитат Калций, холекалциферол, пиридоксин хидрохлорид, манганов сулфат, В, хлорид, витамин К1 5%, рибофеницин калий, натриев натрий, натриев молибдат дихидрат, цианокобаламин.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук