Korres Vanilla Freesia Eau De Toilette Дамски парфюм със сладки флорални нотки 50мл

Korres Vanilla Freesia Eau De Toilette Дамски парфюм със сладки флорални нотки 50мл

код на продукта: 036230
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  64,32лв. (32,90€)

Korres Vanilla Freesia Eau De Toilette Дамски парфюм със сладки флорални нотки 50мл С ориенталски и флорален ароматен характер. Основни съставки: Ванилия Капсулата на скъпоценната ванилия, тропическа орхидея, която се изкачва на големи височ...  още

50,17лв. (25,66€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069090608
ТЕГЛО: 50gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Парфюми за Женaта, Парфюми за жени, Грижа за тялото Eco Friendly

Korres Vanilla Freesia Eau De Toilette Дамски парфюм със сладки флорални нотки 50мл

С ориенталски и флорален ароматен характер.

Основни съставки:

Ванилия Капсулата на скъпоценната ванилия, тропическа орхидея, която се изкачва на големи височини, се смята, че има силата да събуди еротичното настроение и да предизвика сладострастно сънуване. Приятна съставка със сладък, съблазнителен аромат.

Фрезия Фрезия, луковично растение от южноафрикански произход, бързо стана много популярна благодарение на аромата на своите цветя, но и голямото си разнообразие от цветове. Интензивният аромат на отрязаните му цветя продължава много дни, напомняйки за безгрижни моменти и цъфнали поляни.

Личи Екзотичният плод на личи, който в продължение на много векове се ползваше привилегировано само от китайски крале и аристократи, излъчва възхитителен, опияняващ, ориенталски аромат.

Парфюм KORRES Парфюмните формули KORRES не съдържат синтетични вещества като фталати, полициклично-мускусни съединения [PCM] и PEG, които се използват като разтворители или стабилизатори на парфюми, като са били насочени към възможността за дразнене или натрупване в човешкото тяло и натрупване. тяхната небиоразградимост. Те съдържат алкохол от естествен произход, като пшеница или царевица, докато розмаринът [Rosmarinus officinalis] е избран за естествен антиоксидант в състава.

Подходящ за вегетарианци / вегани.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук