Korres White Pine Age Defy Hand Concentrate 50ml

Korres White Pine Age Defy Hand Concentrate 50ml

Крем за ръце против стареене бял бор за интензивно възстановяване

код на продукта: 048845
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  29,13лв. (14,90€)

Korres White Pine Age Defy Hand Concentrate Anti-Aging Крем за ръце Бял бор за интензивно възстановяване 50 ml Крем за ръце с интензивна грижа, специално създаден за жени след менопауза, който възстановява стегнатостта на кожата и се бори с възрас...  още

22,72лв. (11,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069101991
ТЕГЛО: 74gr

Korres White Pine Age Defy Hand Concentrate Anti-Aging Крем за ръце Бял бор за интензивно възстановяване 50 ml

Крем за ръце с интензивна грижа, специално създаден за жени след менопауза, който възстановява стегнатостта на кожата и се бори с възрастовите петна.

Подобрено с:

MENO-REVERSE ТЕХНОЛОГИЯ - Смес от естествени пептиди с целенасочено действие за възстановяване на обема и плътността.

Характеристики:

  • Дерматологично тестван
  • 98,6% съдържание на естествен произход

Пълният кръг на KORRES

Почвена лаборатория
Най-старото известно живо дърво в Европа е вековен бор, на 1075 години, Leucodermos Pefki, наречен „Адонис". Открит е на най-високите върхове на Пиндос, в точка, която остава тайна и до днес. В тази внушителна планинска верига, точно там, където свършва черната борова гора, започва Leukodermos Pefki или Robolo с впечатляващите си сребристи стволове.Вековно дърво с изключителна издръжливост, оцеляващо на надморска височина до 2500 метра.Съгласно инструкциите на горския отдел Гревена и в в контекста на устойчивото управление на гората, ние получаваме страничните продукти от експлоатацията на стволовете на дърветата, които иначе нямат полза.
Лаборатория за извличане
Чрез процес без отпадъци, ние извличаме първия материал, като използваме само естествени разтворители. Всички остатъци от процеса се компостират и връщат на земята като органичен тор. Екстрактът от бял бор е използван за първи път в козметична формула от KORRES, добавяйки тази мощна естествена съставка против стареене от гръцки произход към Световната книга на съставките (WINCI).
Молекулярна лаборатория
Иновативна технология Meno-Reverse™ - смес от естествени пептиди от артишок - насочена към хормонално зависимо стареене, възстановявайки външния вид на кожата до нивата преди менопаузата дълбоки бръчки Всичко обаче започва в планинската верига Пиндос, където потърсихме тайните на издръжливостта на вековни дървета - наше собствено поле на изследване от повече от десет години в търсене на активни съставки за силна, здрава кожа.Там открихме White Pine, глобална иновация на марката.Мощен анти-стареене продукт от гръцка природа, който е дал името си на колекция, специално създадена за кожа след менопауза.Изследванията в сътрудничество с Катедрата по фармация и Катедрата по биология (изследователска насока за молекулярно и клетъчно стареене) на Националния и Каподистрийски университет в Атина доказват, че белият бор екстракт, богат на полифеноли, има изключително силен антиоксидантен профил, заедно с избелващи свойства, като по този начин се насочва към множество механизми на стареене, свързани с кожата след менопауза.Възстановява еластичността, стяга, намалява появата на дълбоки бръчки, укрепва устойчивостта на кожата и се бори с петна.
Лаборатория за формулиране
Иновативни формули, които се справят с всички признаци на стареене на зрялата кожа, възстановявайки вида й до нивата преди менопаузата, потвърдени от осем от десет жени.След менопаузата има 30% намаление на нивата на липидите и 36% на репродуктивния капацитет на клетки, докато през първите пет години, които следват, 30% от колагена се губи Кожата става по-тънка и по-чувствителна Дълбоки бръчки, видимо отпускане, интензивна сухота, груба текстура, матов вид, интензивни възрастови петна са признаците, които оставя върху кожата.Продуктите от колекцията White Pine подобряват обема и плътността на зрялата кожа и се борят с увисването.Те "запълват" дълбоките бръчки.подхранване на кожата веднага след нанасяне,намаляване на дълбоките бръчки само за 1 месец и сияещо плътно лице. Ефективната хидратация, стягане, повишена плътност и усещане за комфорт през целия ден бяха общият знаменател на опита от прилагането на 100% от жените, потвърждавайки, че гамата White Pine е идеална за нуждите на зрялата кожа.
Дизайнерска лаборатория
В една семпла опаковка доминират креативното приемане на централната съставка и сребристите тонове, напомнящи за внушителните сребърни стволове на белия бор.90% рециклируема опаковка.За хартиените материали на опаковката избрахме сертификат FSC (Forest Stewardship Council). Символът „дърво-кърлеж“ потвърждава, че производството на хартията се подчинява на принципите на устойчивост, като предпазва оцеляването на горите и допринася за поддържането на баланса на екосистемата.
Лаборатория за рециклиране Чрез цялостна програма за рециклиране на аптеки, ние превръщаме празните козметични опаковки в красиви рециклирани артикули, които се връщат в ръцете на тези, които рециклират Работилница за устойчивост, изборът да съжителстваш хармонично с природата.

Нанасяйте върху чиста, суха кожа толкова често, колкото е необходимо.

AQUA/WATER/ EAU,CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARIC TRIGLYCERIDE, C10-18 TRIGLYCERIDES, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SQUALANE, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL BEHENATE, JOJOBA ESTERS, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, CYNARA SCOLYMUS (ARTICHOKE) LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, LACTIC ACID, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, MICA, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PANTHENOL, PINUS HELDREICHII BARK EXTRACT, PLANTAGO LANCEOLATA LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, SILICA, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TIN OXIDE, XANTHAN GUM, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук