La Roche Posay Anthelios 100 KA+ Med Cream 50ml

La Roche Posay Anthelios 100 KA+ Med Cream 50ml

Слънцезащитен крем за лице с много висока защита за фоточувствителна кожа

код на продукта: 047963
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  53,76лв. (27,50€)

La Roche Posay Anthelios 100 KA+ Med Cream Слънцезащитен крем за лице с много висока защита за фоточувствителна кожа 50 ml La Roche-Posay Anthelios 100 KA+ MED крем предотвратява и предпазва силно фоточувствителната кожа от развитието на лъчиста х...  още

45,16лв. (23,10€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3337875798181
ТЕГЛО: 80gr

La Roche Posay Anthelios 100 KA+ Med Cream Слънцезащитен крем за лице с много висока защита за фоточувствителна кожа 50 ml

La Roche-Posay Anthelios 100 KA+ MED крем предотвратява и предпазва силно фоточувствителната кожа от развитието на лъчиста хиперкератоза и немеланомен рак на кожата.

ANTHELIOS 100 KA+ MED CREAM се използва за предотвратяване на лъчиста хиперкератоза (AK) и немеланомен рак на кожата (NMSC) и за намаляване на зоната на карциногенеза в епидермиса като част от по-широк цикъл на лечение.

Много висока широкоспектърна UVA и UVB защита, благодарение на патентована и фотостабилна филтърна система, включваща Mexoryl®, осигурява защита срещу развитието на ракови (с изключение на меланома) и предракови радиационни лезии, както и предизвикано от слънцето увреждане на ДНК при пациенти с много фоточувствителна кожа с риск от актинична хиперкератоза (фототипове I-II) или подложени на имуносупресивна терапия.

Хидратиращата композиция, с ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДНК, е обогатена с НИАЦИНАМИД и ПАНТЕНОЛ. Насърчава защитата на епидермалната бариера. Той насърчава възстановяването на увреждане на ДНК чрез блокиране на UV радиацията. Без аромат.
Медицинско изделие.

Само за локална употреба. Нанесете преди излагане на слънце или веднага след третиране. Трябва да се прилагат следните количества, за да се осигури оптимална защита (2mg/cm²):

Нанасяйте продукта всяка сутрин върху кожата на главата, лицето, шията, деколтето и ръцете и нанасяйте повторно, когато е необходимо за пълна защита от слънцето. Достатъчно количество на приложение за пълна защита: скалп: 5 натискания, лице: 5 натискания, шия: 3 натискания, деколте: 7 натискания, ръце: 8 натискания.

Ако се прилага върху всички горепосочени зони, използвайте продукта максимум 5 пъти на ден.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Нанесете върху чиста кожа. Нанасяйте редовно в случай на продължително излагане и след плуване, изпотяване или избърсване с кърпа, за да поддържате защитата. Пациенти, подложени на дерматологично или хирургично лечение на радиационна хиперкератоза и немеланомен рак на кожата, не трябва да прилагат ANTHELIOS 100KA+MEDCREAM директно върху отворени рани. Да се ​​избягва контакт с очите и лигавиците. В случай на случаен контакт с очите, изплакнете с чиста вода и се свържете с лекар, ако симптомите продължават. В случай на дискомфорт, зачервяване или непоносимост, незабавно спрете лечението.

Ако симптомите продължават, консултирайте се с лекар. Не е подходящ за бременни и кърмещи жени. Дръж далеч от деца. Не използвайте, ако тубата е повредена.

Не оставайте на слънце твърде дълго, дори когато използвате слънцезащитен крем. Прекомерното излагане на слънце е сериозна заплаха за здравето. Носете защитно облекло (рамене, ръце...) в незащитени зони. Преди да нанесете друг продукт, първо използвайте ANTHELIOS 100 KA+ MED CREAM и изчакайте, докато се абсорбира напълно. Ежедневната и редовна употреба през цялата година е от съществено значение за оптимална превенция.

НИАЦИНАМИД и ПАНТЕНОЛ.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук