Lamberts L-Lysine HCI 1000mg, 120tabs

Lamberts L-Lysine HCI 1000mg, 120tabs

Лизин хранителна добавка за по-добро усвояване на калций срещу вируса на херпес симплекс

код на продукта: 041846
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  54,92лв. (28,09€)

Lamberts L-Lysine HCI Lysine Диетична добавка за по-добро усвояване на калций Анти Херпес симплекс вирус 1000 mg, 120 таблетки Лизинът е есенциална аминокиселина с много важни органични функции, най-важната от които е синтеза на колаген. Лизинът с...  още

47,78лв. (24,44€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148413279
ТЕГЛО: 213gr

Lamberts L-Lysine HCI Lysine Диетична добавка за по-добро усвояване на калций Анти Херпес симплекс вирус 1000 mg, 120 таблетки

Лизинът е есенциална аминокиселина с много важни органични функции, най-важната от които е синтеза на колаген. Лизинът се намира в изобилие в животинските храни, поради което може да възникне хранителен дефицит при вегетарианци и вегани.
Основна функция на L-Lysine е действието му срещу вируса на херпес симплекс, който причинява рани. Това се дължи на конкурентното действие, което L-Lysine развива срещу L-Arginine, вещество, необходимо за развитието на херпесния вирус. Храни, съдържащи L-аргинин, като шоколад, месо, сирене, грах, пуканки и ядки, трябва да се избягват, защото те увеличават проявата на херпесния вирус.
Може да помогне за предотвратяване на остеопороза. Липсата на L-лизин от тялото води до по-голяма загуба на калций в урината.
Помага и за образуването на колаген. Колагенът е ключов протеин в тялото и градивният елемент за съединителната тъкан, кожата, хрущяла и костите.

Всяка таблетка осигурява 1000 mg лизин в свободна форма за максимална абсорбция и бионаличност. За приготвянето на тази конкретна формула ние използваме форма на лизин, наречена USP, която се използва в клинични изследвания на храненето. Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство по строги фармацевтични GMP стандарти


Инструкции за употреба

За предпочитане се приема със сок или вода, а не с мляко. Аминокиселините се усвояват най-добре, когато се приемат половин час преди хранене или лягане.


Дозировка

Възрастни: 1 до 2 таблетки дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не се препоръчва за деца и бременни или кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 57917/17.06.2021г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци и вегани

Време за усвояване: По -малко от 1 час.

Дозировка: 1 до 2 таблетки дневно, със сок или вода вместо мляко. Аминокиселините се абсорбират по -добре, когато се приемат половин час преди хранене или преди лягане. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място и защитено от светлина. Дръжте далеч от деца.

Алергии: Няма

Предпазни мерки: Този продукт не се препоръчва за деца или за бременни или кърмещи жени. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми.

Хранителна информация На таблетка
L-Lysine (Hydrochloride) 1000mg
L-Lysine 800mg

Таблетка с: L-лизин хидрохлорид, калциев фосфат, целулоза, омрежена натриева целулоза, антикоагуланти (силиций, стеаринова киселина и магнезиев стеарат), капсула Capyx (покрита таблетка).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук