Lamberts Multi-Guard ADR 120tabs

Lamberts Multi-Guard ADR 120tabs

Хранителна добавка за борба с психологическата и физическа умора

код на продукта: 018432
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  106,04лв. (54,24€)

Lamberts Multi-Guard ADR хранителна добавка за борба с психологическата и физическа умора 120 таблетки Multi-Guard ADR е уникална в световен мащаб мултивитаминна формула, която е създадена изключително за лечение на психологическа и физическа умор...  още

91,20лв. (46,65€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148412111

Lamberts Multi-Guard ADR хранителна добавка за борба с психологическата и физическа умора 120 таблетки

Multi-Guard ADR е уникална в световен мащаб мултивитаминна формула, която е създадена изключително за лечение на психологическа и физическа умора, базирана на най-новите научни данни. Съдържа 29 микроелемента, с Q10, родиола и женшен

По-конкретно, те използваха:
2 от най-известните и ефективни адаптогенни билки, под формата на титриран екстракт:

Родиола Роза
Корейски женшен

Високо съдържание на всички витамини от В комплекса, тъй като те допринасят за нормалното протичане на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия*. Специален акцент беше поставен върху витамините B1, B2, B3, B6, B12, които допринасят за намаляване на умората и умората* и пантотеновата киселина (витамин B5), която освен за лечение на отпадналост и отпадналост, допринася и за нормалната умствена функция.*

Висока доза (30 mg, на 2 таблетки) коензим Q10 и таурин, тъй като тези два микроелемента участват в производството на клетъчна енергия.

Витамини D, C, селен, фолиева киселина, цинк и мед, тъй като хората с хронична умора често изпитват имунни нарушения и тези микронутриенти допринасят за нормалната имунна функция*.

Висока доза магнезий (300mg, на 2 таблетки), която освен за лечение на умора и отпадналост, допринася и за нормалното функциониране на нервната система*.

*Закон EE 432/2012


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 2 таблетки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Може да се появи жълто оцветяване на урината. Това е безвредно и показва, че тялото елиминира излишния витамин В2 (рибофлавин).

Този продукт съдържа желязо, което при неправилна употреба може да бъде вредно за малки деца. Дръжте ги далече от деца. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 36596/27.05.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук