Lamberts Multi-Guard High Strenght 90tabs

Lamberts Multi-Guard High Strenght 90tabs

Хранителна добавка с формула на мултивитамини и минерали с растителни антиоксиданти за енергия и сила

код на продукта: 038997
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  79,02лв. (40,42€)

Lamberts Multi-Guard High Strength Multivitamin & Mineral Formula хранителна добавка с билкови антиоксиданти за енергия и сила 90 таблетки Ако търсите мултивитамини с висока ефективност, препоръчваме Multi Guard като един от най-добрите мултивитам...  още

68,76лв. (35,17€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148411961
ТЕГЛО: 197gr

Lamberts Multi-Guard High Strength Multivitamin & Mineral Formula хранителна добавка с билкови антиоксиданти за енергия и сила 90 таблетки

Ако търсите мултивитамини с висока ефективност, препоръчваме Multi Guard като един от най-добрите мултивитамини в света по отношение както на съдържанието на микроелементи, така и на гамата. Това е може би най-пълната формула с витамини и минерали за една таблетка на ден на пазара и е подходяща за всички възрастни.

Съдържа идеално съотношение водоразтворими витамини от В комплекса за производството на енергия в тялото, намаляване на умората и умората, както и антиоксидантните витамини А, С и Е, които предпазват клетките от оксидативно увреждане.

Всички витамини в този продукт се съдържат в достатъчни количества, което го прави полезен продукт в случаите, когато се изисква умерен/висок прием на витамини от група В и витамини А, С и Е. Съдържанието на микроелементи и макро минерали обаче е това, което прави Multi-Guard® особено популярен сред здравните специалисти.

Никой друг мултивитаминен и минерален продукт на пазара няма толкова широка гама от микроелементи в толкова високи нива, въпреки че изследванията показват, че тези жизненоважни хранителни вещества са толкова важни и съществени за здравето, колкото витамините. По-голямата част от мултивитамините на пазара съдържат микроелементи на символични нива заедно с несъществени микроелементи като калай и никел, за които не е доказано, че имат клинична стойност.

Витамин Е, селен и витамин С, естествено комбинирани с каротеноиди, помагат за защитата на клетките от оксидативен стрес. С други думи, те се борят по свой начин с вредните свободни радикали, които оказват различни дегенеративни ефекти върху тялото.

Освен това витамините C, D, A, цинк и B12 допринасят за укрепване на имунната система.

В допълнение към широката гама от витамини, микроелементи и макроминерали, Multi-Guard съдържа и уникална комбинация от растителни антиоксиданти от екстракт от зелен чай, розмарин и риган, осигуряващи 625 ORAC антиоксидантни единици на таблетка.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Може да се появи жълто оцветяване на урината. Това е безвредно и показва, че тялото елиминира излишния витамин В2 (рибофлавин).

Този продукт съдържа желязо, което при неправилна употреба може да бъде вредно за малки деца.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 20380/24.02.2014г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук