Lamberts Natural Form Vitamin E 400iu, 60caps

Lamberts Natural Form Vitamin E 400iu, 60caps

Хранителна добавка с витамин Е в естествена форма за антиоксидантно действие

код на продукта: 055742
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  73,23лв. (37,46€)

Lamberts Natural Form Vitamin E 400iu Natural Form Диетична добавка с витамин E в естествена форма за антиоксидантно действие 60 капсули Токоферолите (токофероли) са група от ма...  още

64,44лв. (32,96€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148410612

Lamberts Natural Form Vitamin E 400iu Natural Form Диетична добавка с витамин E в естествена форма за антиоксидантно действие 60 капсули

Токоферолите (токофероли) са група от мастноразтворими химични съединения с подобна химична структура (хомоложни съединения) с интензивни антиоксидантни свойства. Те имат множество физиологични действия и приемането им от човешкото тяло в малки количества чрез храната е от съществено значение.

Токоферолите са известни като витамин Е и се намират в растителните масла и храните на растителна основа като цяло. Токоферолите се отличават с буквите на гръцката азбука: α, β, γ, δ, ε, ζ и η. Най-важният от тях е α токоферол (d-алфа-токоферол), тъй като се характеризира с по-добра абсорбция и бионаличност и с тази форма е проведено от повечето клинични проучвания. Витамин Е е един от най-важните витамини, тъй като допринася* за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Витамин Е помага за защитата на клетките от оксидативен стрес.*

В допълнение, приемането на 400 IU витамин Е намалява сърдечно-съдовия риск при пациенти, които вече са претърпели исхемичен епизод, и при жени след менопауза.

Витамин Е се използва за лечение и профилактика на заболявания на сърдечните съдове, като:

атеросклероза
Високо кръвно налягане
Повишен холестерол

Витамин Е е една от най-важните съставки за здравето и красотата на кожата. Има силно антиоксидантно действие и се бори със свободните радикали, които ускоряват процеса на стареене и фотостареене. Същевременно овлажнява кожата на лицето и я поддържа мека, като я предпазва от изсушаване.

Често ще намерите витамини А и Е в козметичните продукти и особено в кремовете против стареене.

Освен това витамин Е е показан от проучвания за укрепване на имунната система и защита срещу инфекции на горните дихателни пътища, особено при възрастните хора.

Освен това може да облекчи симптомите на предменструален синдром (ПМС), като болка, раздразнителност и промени в настроението.

Освен това проучванията потвърждават действието му при лечение на косопад и общото здраве на косата.

Lamberts витамин Е 400iu:

Осигурява 400 iu естествено срещащ се витамин Е, тъй като се произвежда от слънчогледовите семена (естествен витамин Е) под формата на "d"-алфа токоферол, който е най-тясно свързан с витамин Е, получен от храната,
Той е под формата на чревна капсула за постигане на възможно най-голяма абсорбция от червата с отделяне на жлъчка

Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство в съответствие със строги фармацевтични GMP стандарти.

* (ЕС) бр. 432/2012 г


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Страдащите от артериална хипертония трябва първоначално да приемат витамин Е с малко iu съдържание и след това постепенно да увеличават iu, винаги със съгласието на лекаря.

Препоръчва се добавките с витамин Е да се избягват от хора, приемащи антикоагулантна терапия (с антикоагуланти от ново поколение), тъй като рискът от кървене може да се увеличи.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

При високи дози витамин Е (над 1200 IU) могат да се наблюдават умора, гадене, сърцебиене и повишаване на кръвното налягане. Тези симптоми са напълно обратими.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 47122/12.06.2013г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук