Lamberts Plant Sterols 800mg, 60tabs

Lamberts Plant Sterols 800mg, 60tabs

Хранителна добавка за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта

код на продукта: 040370
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  69,58лв. (35,59€)

Lamberts растителни стероли 800 mg хранителна добавка за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта 800 mg, 60 таблетки Растителните стероли се намират в растителни масла и зърнени храни и тяхната консумация помага за поддържане на нормалн...  още

59,84лв. (30,61€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148408527
ТЕГЛО: 117gr

Lamberts растителни стероли 800 mg хранителна добавка за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта 800 mg, 60 таблетки

Растителните стероли се намират в растителни масла и зърнени храни и тяхната консумация помага за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта*. Механизмът на действие на растителните стероли в липидния метаболизъм е следният: растителните стероли имат сходна химична структура с холестерола, което влияе върху неговата реабсорбция от червата.

Холестеролът обикновено се секретира в червата чрез жлъчката, за да подпомогне храносмилането и след това се абсорбира отново в кръвта. Растителните стероли се конкурират с холестерола за повторното му усвояване от червата, което води до намаляване на нивата му дори при хора, следващи хиполипидемична диета. Консумацията им в количество от 800 mg на ден допринася за поддържането на нормални нива на холестерола в кръвта.

Съвременните диети се характеризират с все по-ниски нива на хранителен прием на растителни стероли, поради което много храни като маргарина са обогатени с растителни стероли. Тези обогатени храни помагат да увеличите дневния си прием. Въпреки това е трудно да се постигне желаният прием, като често повишената им консумация води до съпътстващо увеличаване на калориите.

Таблетките Lamberts Plant Sterols осигуряват 800 mg фитостероли и могат да се добавят към диети, без да добавят към дневния прием на калории. Тази доза е равна на дозата, използвана в клинични проучвания за понижаване на холестерола в кръвта. Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство по строги фармацевтични GMP стандарти.

*(ЕС) № 432/2012 г


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 18475/11.03.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци и вегани

Дозировка: Приемайте по 1 таблетка дневно по време на хранене или според указанията на Вашия лекар или фармацевт. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място и защитено от светлина. Дръжте далеч от деца.

Хранителна информация На таблетка
Plant Sterols 800mg (providing up to 80% beta-sitosterols*)

*Относителните нива на отделните стероли са предмет в естествени вариации.

Таблетка с: Растителни стерили, калциев карбонат, целулоза, антикоагуланти (силициев диоксид, магнезиев стеарат), омрежена натриева целулоза, покритие на таблетки (хидроксипропил метилцелулоза), глицин.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук