Lamberts Pure Starflower Oil 1000mg, 90caps

Lamberts Pure Starflower Oil 1000mg, 90caps

Екстракт от пореч против ревматоиден артрит Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства за лечение на предменструален синдром

код на продукта: 040296
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  73,31лв. (37,50€)

Lamberts Pure Starflower Oil против ревматоиден артрит Екстракт от пореч Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства за лечение на предменструален синдром 1000 mg, 90 капсули Семената на Starflower (пореч) съдържат най-високия процент GLA от...  още

58,65лв. (30,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148400491

Lamberts Pure Starflower Oil против ревматоиден артрит Екстракт от пореч Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства за лечение на предменструален синдром 1000 mg, 90 капсули

Семената на Starflower (пореч) съдържат най-високия процент GLA от всяко растение и в тази формула всяка капсула осигурява гарантирани 215 mg GLA, което я прави една от най-силните формули, налични на пазара.

Семената на Starflower (пореч) съдържат най-високия процент GLA от всяко друго растение и в тази формула всяка капсула осигурява гарантирани 220 mg GLA. GLA е прекурсорното вещество на особено важен простагландин на PGE1, който участва в множество важни биологични функции.

Проучванията показват благоприятното действие на маслото от пореч при артрит и по-специално при автоимунното заболяване – ревматоиден артрит. В допълнение, той намалява възпалението и може да се използва успешно за контролиране на симптомите на предменструалния синдром.

Предимството му е, че е необходима само една капсула на ден, за разлика от вечерната иглика, където е необходимо да се приемат повече капсули, за да се получи същото количество GLA. GLA е прекурсорното вещество на особено важен простагландин на PGE1, който участва в множество важни биологични функции.

Въпреки факта, че тялото може да произвежда GLA от линолова киселина (Омега 6 мастната киселина, открита в растителните масла), това превръщане често се забавя или дори напълно се инхибира. Поради тази причина диетичният източник на GLA може да бъде полезен за тялото, за да заобиколи процеса на преобразуване, което се потвърждава от няколко клинични проучвания, в които добавянето на GLA е доказано полезно в определени случаи.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Тази добавка трябва да се дава на епилептици само под наблюдението на лекар.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 5280/26-01-2016. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Подходящ за вегетарианци & vegans

Време за усвояване: По -малко от 30 минути.

Дозировка: 1 капсула дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина. Дръжте далеч от деца.

Starflower Oil1000mg

Monounsaturates250mg

Gamma-Linolenic Acid (GLA)220mg

of which saturates4mg

Polyunsaturates635mg

Съставки, използвани в капсулата: Starflower Oil, капсулна обвивка (модифицирано нишесте, глицеролов гел: Karagennan), антиоксидант: dl-α-токоферол.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук