Lanes 50+ Vitality 20 Effer.Tabs

Lanes 50+ Vitality 20 Effer.Tabs

Хранителна добавка за сила и издръжливост Подходяща за хора над 50+

код на продукта: 006856
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,99лв. (9,20€)

Lanes 50+ Vitality мултивитаминна добавка за хора 50+ години 20 год. Таблетки Хранителна добавка с 12 витамина, 10 минерала, пребиотици, лутеин и ликопен за сила, издръжливост и жизненост освободено време. Имоти Мултивитаминът Vitality 50...  още

14,39лв. (7,36€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314047421

Lanes 50+ Vitality мултивитаминна добавка за хора 50+ години 20 год. Таблетки

Хранителна добавка с 12 витамина, 10 минерала, пребиотици, лутеин и ликопен за сила, издръжливост и жизненост

освободено време.

Имоти

Мултивитаминът Vitality 50+ предлага иновативна комбинация от витамини и минерали, подсилени с допълнителни съставки и е специално създаден за повишените нужди на хора над 50 години. Неговият пълен и балансиран състав попълва хранителните дефицити и помага за поддържане на нормалната функция на тялото, като укрепва защитната система и предлага енергия, жизненост и издръжливост. Благодарение на инулиновите фибри (пребиотици) увеличава максимално усвояването на хранителните вещества от организма, докато добавянето на лутеин и ликопен, които имат силна антиоксидантна активност, допринасят за инактивирането на свободните радикали.

Съдържа:

- Комплексни витамини от В, С, желязо, фосфор, калций и магнезий, които допринасят за метаболизма за производство на енергия и намаляват умората.

- Витамини A, C, D, B6, B12, фолиева киселина, селен, цинк, мед и желязо, които подпомагат нормалното функциониране на имунната система.

- Калций, магнезий и витамин D, които допринасят за нормалното състояние на костите и мускулите.

- Желязо и цинк, които допринасят за нормалната когнитивна функция.

- Магнезий, мед и витамини В и С за нормалното функциониране на нервната система.

- Витамин B5, който допринася за умственото представяне, а витамините B1, B3, B6, B12 и фолиевата киселина допринасят за нормалната психологическа функция.

- Селен и цинк, които помагат за поддържане на нормалното състояние на косата и ноктите. Цинкът също така допринася за нормалната плодовитост и репродукция.

- Витамини А, С, В2, биотин и цинк, които допринасят за поддържането на здрава кожа. Неговите допълнителни компоненти са особено необходими за тези на 50 и повече години.

Пребиотици - инулинови фибри: Необходими за растежа на полезни бактерии в червата и следователно за поддържане на чревната флора, която е жизненоважен фактор за здравословното състояние на храносмилателната система и укрепването на защитните способности на организма. В допълнение към приноса си към стомашно-чревната функция, пребиотиците подобряват усвояването на хранителните вещества. Лутеинът е каротеноид, уникален компонент на макулата. Ценен антиоксидант за здравето на очите, той абсорбира слънчевата светлина (синя видима светлина), действайки като филтър. Клиничните проучвания показват, че адекватният прием на лутеин допринася за намаляване на риска от дегенерация на макулата (свързана с възрастта на AMD макулна дегенерация) и катаракта.

Ликопенът е важен антиоксидантен компонент за лечение на ефектите на свободните кислородни радикали, създадени от външни фактори, но също и по време на клетъчния метаболизъм. Смята се, че притежава допълнителни свойства, като благоприятното му въздействие върху кожата и понижаване на холестерола, поради факта, че инхибира действието на ензима, който катализира производството му.


Предимства на употреба

Предлага енергия, жизненост и благополучие, като укрепва защитната система на тялото. Подпомага поддържането на здравето на очите и осигурява усвояването на хранителните вещества.

Препоръчва се на
Хората на 50 и повече години за задоволяване на ежедневните повишени нужди и укрепване на организма. Освен това при по-млади хора с повишени нужди, при които е противопоказан препарат с допълнителни тонизиращи съставки като Panax Ginseng или таурин.

Форма - Опаковка

30 двуфазни таблетки в стъклена бутилка.


Продуктът е нотифициран на EOF: 28779 / 30.4.07, 79008/09, 46848 / 28.5.14

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук