Lanes Magnesium +Витамин B6 разтворим с магнезий & Βитамин B6, действа при добра дейност на невралната система 20effer.tabs

Lanes Magnesium +Витамин B6 разтворим с магнезий & Βитамин B6, действа при добра дейност на невралната система 20effer.tabs

код на продукта: 010890
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  13,47лв. (6,89€)

Lanes Magnesium + Vit B6 Разтворими с  Μагнезий и Βитамин B6, 20 таблетки  Тя допринася за нормалната функция на мускулите, във функционирането на нервната система и Психологически Експлоатация С много вкус на праскова    ОПИСАНИЕ Магн...  още

11,20лв. (5,73€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314060550

Lanes Magnesium + Vit B6 Разтворими с Μагнезий и Βитамин B6, 20 таблетки

Тя допринася за нормалната функция на мускулите, във функционирането на нервната система и Психологически Експлоатация

С много вкус на праскова

ОПИСАНИЕ

Магнезият е хранителна добавка с витамин B6 от Lanes съчетава метален магнезий, който има много важна роля в правилното функциониране на организма с витамин В6, който спомага за усвояване, дозата, необходима за покриване на дневните нужди на тялото.

Освен това, тъй като и двете магнезий и витамин В6 допринесе за правилното функциониране на нервната система, нормалното психическо функция и действа успокояващо на тялото, е ценен съюзник за борба с тревожност и заядлив и мускулна стрес.

Магнезиев допринася за нормална мускулна функция следователно може да помогне за генериране на адрес крампи, в синтеза на протеини, на електролитния баланс и за нормална кост и зъбите и заедно с витамин В6 допринесе за производство на енергия, както и намаляване на отпадналост и умора.

Витамин В6 помага за регулиране хормон активност при нормална имунна функция и образуването на червени кръвни клетки. Той има важна роля в синтеза на невротрансмитери (основната дейност е производството на серотонин от аминокиселината триптофан в мозъка), така че да има важна роля в регулирането на психичните процеси и добро настроение.

Потребителски ползи

Той разполага с магнезиеви компоненти и витамин В6, които са особено важни за доброто здраве и стимулиране на тялото, обхващаща хранителни дефицити и ежедневните нужди на организацията.

Препоръчва се за

Хората с мускулни крампи и спортисти, както и спазми и изтръпване на крайниците, често са създадени, защото на усилени тренировки (плуване, джогинг и т.н.). Хората, които водят време на стрес, хора с анемия, поради невъзможност на организма с витамин B6, тези, които пушат и консумират големи количества алкохол намалява резервите на витамин В6 от тялото, които се интересуват от здравето на зъбите и костите.

Доза

1 таблетка дневно разтворена в чаша вода.

Препоръчителният прием на препарата на сутринта след закуска.

СЪСТАВКИ

Лимонена киселина, магнезиев карбонат, натриев хидроген карбонат, сорбитол, праскова вкус, прах цвекло, аспартам, ацесулфам К, рибофлавин, витамин В6.

Не съдържа: захар, глутен, консерванти.

Бременни / лактиращи: Консултирайте се с Вашия лекар

Деца: Консултирайте се с Вашия лекар.

Диабетици: не съдържа захар.

Вегетарианците: Подходящ за вегетарианци.

Специални предпазни мерки: фенилаланин източник. Може да съдържа следи от мляко.

Таблица хранителни Анализ

Хранителна информация Per 1 таблетка

Сила

% RDI

Действие

6,4 ккал, 28kj

-

Магнезий

250mg

66.7

Витамин В6

1.4mg

100

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук