Libero Up&Go Pant Diapers No5 (10-14kg) 38 бр

Libero Up&Go Pant Diapers No5 (10-14kg) 38 бр

Панталони от пелени за свобода на движение

код на продукта: 055741
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,40лв. (22,71€)

Libero Up&Go Pant Diapers No5 (10-14kg) Панталонни пелени за свобода на движение 38 части Най-меката пелена Libero за повече комфорт и свобода на движение от всякога (в сравнение с предишното поколение пелена LiberoUp&Go) По-еластична и мека...  още

44,40лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7322541742458
Вижте също и продуктите в категориите:
Бебешки пелени, Пелени, Оферти за Libero

Libero Up&Go Pant Diapers No5 (10-14kg) Панталонни пелени за свобода на движение 38 части

Най-меката пелена Libero за повече комфорт и свобода на движение от всякога (в сравнение с предишното поколение пелена LiberoUp&Go)

  1. По-еластична и мека междинна подметка, която пасва като бельо
  2. По-меки ластици около краката за по-добро прилягане
  3. Същата попиваемост като отворената пелена
  4. Залепваща лента за след употреба


Пелената Libero Up&Go изглежда толкова близка, колкото кутия за пелена до чифт долни гащи. Тя е невероятно мека и удобна и позволява възможно най-голямата свобода на движение, независимо дали детето се върти, пълзи, седи или стои.

Подсилването между крачетата е толкова тясно, че никога не пречи на оживените движения на крачетата на вашето бебе. Широко "тъкано" еластично парче, състоящо се от много малки еластични ленти, разпределя натиска нежно и удобно около корема. Пелената постоянно се адаптира към движенията на вашето дете, като малко бельо.

Пелената Libero Up&Go е лесна за носене и смяна. Той е безопасен и предпазва от течове. Разбира се, той също диша – позволява на въздуха да циркулира и поддържа кожата суха и здрава.

Пелената Libero Up&Go също е страхотна за сън, тъй като никога не се изплъзва или стиска бебето през нощта.

Перфектно приложение
Пелената Up&Go е идеална, когато детето ви започне да се движи повече – да играе с пръстите на краката си, да сяда, да се изправя или да прави първите си тромави стъпки.

Пелените Up&Go са като бикини: меки и еластични навсякъде. Нищо не пречи и не спира вашето дете да покори света!

Лесен за носене и смяна
Пелените Up&Go са лесни за носене и смяна. Големите деца обичат да правят нещата сами. А когато пелената съдържа повече от пелени, Up&Go може лесно да се отвори отстрани и да се смени като обикновена пелена. Пелената Up&Go има интелигентна залепваща лента на гърба, за да я държи затворена, когато я изхвърлите. Той е лесен за използване и удобен както за деца, така и за родители.

Без лосиони и парфюми
Имаме ясна представа за добавките в пелените: колкото по-малко, толкова по-добре. Пелените Libero не съдържат лосиони, мехлеми, овлажнители или аромати.

Само въздух
Вместо това пелените Libero позволяват на кожата да диша. Въздухът циркулира, външният слой абсорбира влагата бързо, а сърцевината остава суха, задържайки влагата далеч от кожата на бебето.

Екологичен интерес

За Libero грижата за околната среда е естествен приоритет. Не можем да произвеждаме продукти за деца, без да се съобразяваме с околната среда.

За да получи един продукт Nordic Ecolabel, официалният екоетикет на скандинавските страни, не е достатъчно той просто да отговаря на строги екологични условия. Функционалността и качеството на продуктите също се оценяват и трябва да бъдат изключително високи.

Северният комитет за екомаркировка изследва въздействието върху околната среда на продуктите по време на критичните етапи от техния жизнен цикъл. Но Libero отива една крачка по-далеч – нашата цел е да оптимизираме всички етапи от жизнения цикъл на всяка наша пелена.

Ние непрекъснато се стремим да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда на всички етапи, например чрез процесите, чрез които се произвеждат нашите пелени, нашия избор на доставчици, материали, дизайн, форма и опаковки.

Всички пелени Libero с велкро ленти и всички пелени Libero са с екомаркировка Nordic. Така че каквито и пелени Libero да изберете, това е безопасен за околната среда избор.

  1. Просто го издърпайте нагоре, за да го поставите на бебето като бикини.
  2. Разкъсайте страните, за да ги отстраните. Навийте го на руло и го залепете за изхвърляне.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук