Libresse Ultra Long Plus Салфетки с пера 8 бр
-20%

Libresse Ultra Long Plus Салфетки с пера 8 бр

код на продукта: 024184
миг наличност (на склад)

Салфетки Libresse Ultra Long Plus с крилца 8 бр Колкото по-добро е приложението, толкова по-сигурно се чувствате. Само дамските превръзки Libresse разполагат с технологията SecureFit с уникална форма, проектирана да пасне идеално на тялото ви. Под...  още

5,45лв.  4,36лв.
2,79€ 2,23€
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7322540388480
ТЕГЛО: 63gr
Вижте също продукти в тази категория:
Дамски превръзки

Салфетки Libresse Ultra Long Plus с крилца 8 бр

Колкото по-добро е приложението, толкова по-сигурно се чувствате. Само дамските превръзки Libresse разполагат с технологията SecureFit с уникална форма, проектирана да пасне идеално на тялото ви. Подложката се движи заедно с тялото ви и остава на място за максимална защита срещу изтичане.

Абсорбция

Libresse има индикатор за абсорбция на продукта с капки върху опаковката, за да изясни абсорбцията в гамата от продукти и да ви помогне да намерите най-подходящия продукт! Индикацията за 6 капки обхваща от много лека до висока абсорбция. Нашите дамски превръзки имат супер абсорбираща сърцевина, която улавя влагата и я задържа вътре в дамската превръзка. Супер абсорбиращите микропори го предпазват от тялото.

Безопасно приложение

Технологията SecureFit (сигурно прилепване) прави продукта да пасва идеално на тялото ви, защото има диференцирана предна и задна част, точно като вас. Затова дамската превръзка следва движенията на тялото ви, така че да се чувствате сигурни по всяко време, независимо какво правите.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук