Libytec Epavasc 15 Sachets

Libytec Epavasc 15 Sachets

Хранителна добавка, която допринася за нормалното функциониране на сърцето

код на продукта: 046611
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  42,89лв. (21,94€)

Libytec Epavasc Хранителна добавка, която допринася за нормалната сърдечна функция 15 сашета EPAVASC е хранителна добавка, която предлага възможност за гъвкаво доставяне на високи дози от високочиста EPA. Той е допълнително подобрен за синергично ...  още

37,73лв. (19,30€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001007097
ТЕГЛО: 78gr
Вижте също и продуктите в категориите:
За сърце, вени и кръвоносни съдове, Холестерол триглицериди

Libytec Epavasc Хранителна добавка, която допринася за нормалната сърдечна функция 15 сашета

EPAVASC е хранителна добавка, която предлага възможност за гъвкаво доставяне на високи дози от високочиста EPA. Той е допълнително подобрен за синергично действие с DHA и витамин D, които допринасят за нормалната функция на сърдечно-съдовата система.

Приложението на съставките на Epavasc е включено в международните и гръцките насоки и се препоръчва от медицински компании при високорискови сърдечни пациенти (с високи стойности на TG).

Приложението на EPAVASC може да осигури положителен ефект:

В регулирането на хипертриглицеридемията
Със скоростта на развитие на атеросклеротична плака
За намаляване на риска от исхемични събития
За намаляване на остатъчния коронарен риск
Като допълнение към вторичната превенция при пациенти с висок риск от сърдечни заболявания.

Въпреки значителния напредък в превенцията и лечението на сърдечно-съдови заболявания, те остават водеща причина за смърт в повечето части на света.

Много клинични проучвания показват, че терапията със статини може да предотврати сърдечно-съдови събития. Според последните насоки лечението с високи дози статини се препоръчва за вторична профилактика. Въпреки това, въпреки постигането на LDL-C ≤ 70 mg/dL, повече от 20% от пациентите развиват заболяването. Следователно намаляването на остатъчния риск е неизпълнена медицинска цел.

Съвременната западна диета е богата на омега-6 и дефицит на омега-3 мастни киселини, което води до "предвъзпалително" състояние при много хора. Лечението с EPA обаче повишава нивата му както в плазмата, така и в тъканите по дозозависим начин.

Доказано е, че прилагането на EPA с висока чистота има плейотропен благоприятен ефект върху развитието и прогресията на атеросклеротична плака. Доказано е, че EPA намалява нивата на триглицеридите и атерогенните липопротеини.

EPA също така има благоприятен ефект върху ендотелната функция, оксидативния стрес, образуването и разкъсването на плака, агрегацията на тромбоцитите и образуването на тромби.

Според международната литература, прилагането на EPA (4 g на ден) при пациенти с пределни и леко повишени нива на триглицериди, получаващи статини, е довело до доста високо и статистически значимо намаление от 25% на риска от сърдечно-съдови събития (включително сърдечно-съдови събития). смърт).

Дефицитът на витамин D може да предразположи към хипертония, левокамерна хипертрофия, повишена инсулинова резистентност, атеросклероза и нежелани сърдечно-съдови събития. Високите нива на витамин D са свързани с намален риск от сърдечно-съдови заболявания, диабет тип 2 и метаболитен синдром, докато ниските нива са свързани с повишен риск от инфаркт на миокарда.

Дозировка: Препоръчителната доза за продукта е 1-2 сашета на ден или според указанията на Вашия лекар. Продуктът е предназначен за възрастни

Предупреждения: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на човешка болест. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Дръжте далеч от деца.

Хранителна съставка

На 1 саше

Доза

S.I.D.*

EPA

1875 mg

-

DHA

125 mg

-

Витамин D3 (холекалциферол)

3.75 μg (150IU)

75%

Витамин Е (токоферол)

12 mg

100%


S.I.D *: Препоръчителна дневна доза

Други съставки: слънчогледово масло, етерично масло от розмарин, етерично масло от мента

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук