Libytec PEAforce 20caps

Libytec PEAforce 20caps

Хранителна добавка за антиоксидантна защита и нормална функция на нервната система

код на продукта: 045353
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  44,01лв. (22,51€)

Libytec PEAforce Хранителна добавка за антиоксидантна защита и нормална функция на нервната система 20caps Формула, която има важни антиоксидантни свойства и допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната система, поради съдържанието...  още

44,01лв. (22,50€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001007080
ТЕГЛО: 37gr

Libytec PEAforce Хранителна добавка за антиоксидантна защита и нормална функция на нервната система 20caps

Формула, която има важни антиоксидантни свойства и допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната система, поради съдържанието на витамини B 1, B2, B6, B12, магнезий, PEA, цистеин и натуралните съставки Curcuma Longa, Boswelia serrata и P nigrum.

Болката е една от най-честите причини за търсене на медицинска помощ и незабавно облекчение и често се свързва с ограничения в мобилността и ежедневните дейности и намаляване на качеството на живот.

В Гърция хората с ревматични заболявания възлизат на около 3 000 000 души. От общото възрастно гръцко население 13% страдат от ОА и 2% от възпалителни ревматични заболявания.

Съществуващите лечения не винаги покриват адекватно основните нужди на тези пациенти, като задоволително аналгетично действие и намаляване на възпалението и сковаността.

Употребата на НСПВС е широко разпространена сред възрастното население и всъщност 70% от хората на възраст над 65 години използват НСПВС поне веднъж седмично. Въпреки това, употребата на НСПВС носи значителен риск от сериозни стомашно-чревни, сърдечно-съдови и бъбречни странични ефекти.

Libytec Pharmaceuticals разработи PEAFORCE иновативна комбинация, създадена специално за ефективно и безопасно задоволяване на нуждите на пациенти с болки като мускулно-скелетни нарушения, ОА, PA и др.

Комбинацията от съдържащите се в него съставки е уникална и може да предложи силно аналгетично, невропротективно, хондропротективно и противовъзпалително действие и действие върху ендоканабиноидната система. PEAFORCE съдържа:

  • PEA (палмитоилетаноламид) 300 mg
  • Boswellia Serrata 60mg
  • Curcuma longa radix 95% 100 mg
  • Магнезий 100 mg
  • Пипер нигрум 95% 10mg
  • Витамин B1 1.1mg Витамин B2 1.4mg Витамин B6 1.4mg Витамин B12 2.5mcg
  • L-цистеин 100 mg

Палмитоилетаноламид (PEA) е ендогенен липиден медиатор, който действа върху ендоканабиноидната система чрез пряко или непряко насочване към различни метаболитни пътища. Приложението на PEA може да бъде от полза при болка и възпаление.

Доказано е, че има невропротективни, противовъзпалителни и аналгетични свойства. Често при хора с хронични заболявания тялото не произвежда достатъчно PEA, което причинява проблеми.

Голямо предимство на PEA е, че е безопасно вещество, не предизвикващо пристрастяване, което не покрива болката, а има за цел да премахне причината. PEA може да се приема от всеки, страдащ от болезнени разстройства, дори ако приема лекарства, за да се подобри ефективността на приеманите лекарства.

Куркуминът е молекула, за която е доказано, че има противовъзпалително, антиоксидантно, лечебно и антимикробно действие. За разлика от синтетичните лекарства, той действа върху множество възпалителни метаболитни пътища, за да помогне на тялото да се върне към нормален баланс. В допълнение, куркуминът има специализирани и уникални механизми на действие, които го правят безценен за лечение на болезнени заболявания. Установено е, че куркуминът:

  • Той потиска активирането на NF-kB, предотвратявайки засилването на възпалението и болката, както и разграждането на хрущяла.
  • Инхибира действието на TNF, основен медиатор на възпалението.
  • Той инхибира COX-2 и инхибира 5-LOX, ензими, отговорни за възпалението.
  • Резултатът е, че разграждането на хрущяла се забавя и куркуминът има положителен ефект върху дегенеративния възпалителен процес в ставите, който се наблюдава при ревматоиден артрит и остеоартрит.

Пиперинът, когато се комбинира с куркумин, повишава неговата бионаличност с 2000%.

Босвелиевите киселини (AKBA) са активни при различни заболявания като остеоартрит и ревматоиден артрит. Най-често използваните лечения за остеоартрит включват НСПВС и аналгетици. Въпреки че това са ефективни интервенции, те не засягат метаболитния път на 5-LOX.

Потискането на синтеза на 5-LOX от босвелиновите киселини се счита за основен механизъм за тяхното противовъзпалително действие. Фармакологичното действие на AKBA включва:

  • Противовъзпалително действие
  • Хондропротективно действие
  • Анаболен ефект върху хрущяла

Витамините от група В са клас водоразтворими витамини, които играят важна роля в клетъчния метаболизъм. Те са важни за поддържане на нормални неврологични функции. Дефицитът на витамини от група В може да причини болка и възпаление.

Магнезият играе важна роля в регулирането на енергията и функционирането на нервната и мускулната система. Нисък прием на магнезий

се свързва с влошаване на болката и функцията и се счита за важен рисков фактор за развитието и прогресията на остеоартрит.

L-цистеинът е основен източник на различни антиоксиданти като глутатион (GSH), глутатион пероксидаза, N-ацетилцистеин (NAC) и α-липоева киселина.

Ето защо PEAFORCE е иновативна уникална комбинация, която може да предложи ефективно и безопасно покриване на нуждите на пациенти с болезнени разстройства, като адекватно покрива техните основни нужди като:

  • Бързо и ефективно лечение на болка и възпаление
  • Намаляване на сковаността
  • Подобряване на мобилността
  • Възможност за едновременно приложение с други лечения
  • Възможност за по-продължителна употреба на НСПВС
  • Добра толерантност
  • Подобряване на качеството на живот

1 до 3 таблетки дневно или според указанията на Вашия лекар и толкова дълго, колкото е необходимо.

Микрокристална целулоза, последвана от магнезиеви мастни киселини, силициев диоксид, калциев карбонат, хидрокси-пропил-метил-целулоза, полиетилен гликол, железен оксид и талк.

Не съдържа глутен и лактоза.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук