Lierac Phytolastil The Massage Oil Prevents the Appearance of Stretch Marks 100ml

Lierac Phytolastil The Massage Oil Prevents the Appearance of Stretch Marks 100ml

Масажно масло за подхранване и предотвратяване на стрии

код на продукта: 059532
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  69,40лв. (35,50€)

Lierac Phytolastil Масажното масло предотвратява появата на стрии Масажно масло за подхранване и предотвратяване появата на стрии 100 ml Масажното олио подобрява еластичността и подхранва кожата в дълбочина, за да предотврати появата на стрии, свъ...  още

48,50лв. (24,81€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3701436917623
Вижте също продукти в тази категория:
Лечение на стрии

Lierac Phytolastil Масажното масло предотвратява появата на стрии Масажно масло за подхранване и предотвратяване появата на стрии 100 ml

Масажното олио подобрява еластичността и подхранва кожата в дълбочина, за да предотврати появата на стрии, свързани с пубертета, бременността и промените в теглото. Неговото противопотрепващо действие облекчава сърбежа, който е често срещано явление при бременните жени от началото на тяхната бременност.
Сърцето на композицията включва комплекса Lastil [бизаболол + силанол], избран заради неговата възстановяваща и успокояваща ефективност, съчетан с три растителни масла [авокадо + бадем + макадамия].

Композиция от 99% съставки от естествен произход, с деликатен аромат на памук и бели цветя, неговата немазна текстура е идеална за момент на благополучие и удоволствие. Подходящ за бременни.

За всеки тип кожа.

Опаковката на продукта Phytolastil е направена от до 50% рециклирана пластмаса и е 100% рециклируема. Хартиените опаковки са сертифицирани от FSC (Forest Stewardship Council) и 100% рециклируеми.

Нанасяйте сутрин и вечер с нежни кръгови масажни движения върху засегнатите зони.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL. MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL. OLEYL ALCOHOL. PARFUM / FRAGRANCE. TOCOPHEROL. BISABOLOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. DIOLEYL TOCOPHERYL METHYLSILANOL. 4146A.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук