Life Extension Skin Restoring Phytoceramides Хранителна добавка, силна формула за младото лице на кожата 30 caps

Life Extension Skin Restoring Phytoceramides Хранителна добавка, силна формула за младото лице на кожата 30 caps

код на продукта: 024404
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  97,75лв. (50,00€)

Хранителна добавка за възстановяване на кожата с удължаване на живота Фитоцерамиди, силна формула за млада кожа 30 капачки Фитоцерамидите с Lipowheat® осигуряват на кожата хранителни вещества, с предимствата на пшеницата, получена от масла за плоч...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 737870159636
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Хранителна добавка за възстановяване на кожата с удължаване на живота Фитоцерамиди, силна формула за млада кожа 30 капачки

Фитоцерамидите с Lipowheat® осигуряват на кожата хранителни вещества, с предимствата на пшеницата, получена от масла за плочки и са предназначени да поддържат еластичността на кожата, правилната хидратация и външен вид.

Фитоцерамидите с Lipowheat® са формула, която допринася за младежкия вид на кожата, насърчава здравата хидратация и външен вид на кожата. Подобрява здравословните нива на плочки при застаряваща кожа, коригирайки лошата абсорбция.

Ползите от маслата за плочки

Плочките са липиди, които се намират между клетките на повърхностните слоеве на кожата и имат способността да улавят вода в молекулата си. Те съдържат 35% - 40% от свързването на окото, което поддържа баланса на влагата и защитава повърхността на кожата ви. Тези масла подхранват кожата и са важен компонент на липидите на кожните липиди, където осигуряват защита и задържат влагата. Нивата на плочки естествено намаляват с напредването на възрастта.

Използване на пшенични масла като естествен овлажнител

Плочките придават на кожата младежки и еластичен вид и са идентични с тези, открити в пшеницата. Ето защо маслата от пшенични зародиши се използват локално като естествени овлажнители от векове. Не можете обаче да получите достатъчно от плочките, нанесени локално от масло от пшенични зародиши, за да имат дълготраен ефект върху външния вид на кожата ви.

Добрата новина е, че Life Extension е комбинирал тези подхранващи кожата масла в състав с висока концентрация на плочки в смес Lipowheat®.

Формулата на Lipowheat® е клинично проучена. Доказано е, че плочките са толкова ефективни, че вече са одобрени от FDA като хранителна добавка. Японците имат достъп до плочки като функционална храна от 2007 г. Проучванията потвърждават подобрения в хидратацията и външния вид. В едно проучване 95% от участниците, приемащи 200 mg дневно Lipowheat®, съобщават за драматично подобрение във външния вид и усещане за кожата си и показват подобрена хидратация на кожата, потвърдена от резултатите от електрохимичния анализ. Също така, участниците в проучването, които са имали сърбеж в началото на проучването, съобщават за намаляване и пълно премахване на сърбежа в края на проучването.

Насладете се на млад - здрав тен и дълбоко заменете плочките, които губите, докато растете с фитоцерамиди с Life Extension® Lipowheat®

ПРЕПОРЪЧВАЩА ЕЖЕДНЕВНА ДОЗА: Една капсула дневно с храна.

ВНИМАНИЕ: -Не превишавайте препоръчителната дневна доза. -Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. -Пазете далеч от деца. -Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на някакво човешко заболяване. -Посъветвайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Съдържание на капсулата:

Lipowheat® (Triticum vulgare) масло от пшеничен зародиш (Осигурява гликолипиди, фитоцерамиди и гликозилцерамиди) 350 mg

Други съставки: Масло от оризови трици, кристална целулоза (капсула), силициев екстракт от розмарин. Не съдържа консерванти, глутен, мая, парфюми, подсладители и др.

Не Запознанство Ε.Ο.Φ. 91663 / 23-12-2015 (Нотификационният номер на ОИО не е разрешение за употреба)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук