Lifebuoy Hygiene Hand Wipes With Alcohol 10wipes

Lifebuoy Hygiene Hand Wipes With Alcohol 10wipes

Антибактериални течни кърпички

код на продукта: 039248
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  3,11лв. (1,59€)

Спасителни колони Хигиенични кърпички за ръце с алкохолни антибактериални течни кърпички 10 броя Дезинфектантите за ръце за спасителни кръгове са там, когато имате нужда да поддържате ръцете си чисти. Формулирани с алкохол, спасителните кърпички з...  още

2,48лв. (1,27€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720181074127
ТЕГЛО: 70gr
Вижте също продукти в тази категория:
Дезинфекциращи кърпички

Спасителни колони Хигиенични кърпички за ръце с алкохолни антибактериални течни кърпички 10 броя

Дезинфектантите за ръце за спасителни кръгове са там, когато имате нужда да поддържате ръцете си чисти. Формулирани с алкохол, спасителните кърпички за хигиена на ръцете ефективно се борят с микробите и ви предпазват от бактерии.

Тези антибактериални кърпички се предлагат в удобна опаковка, така че можете да почистите ръцете си, като ги запазите без микроби, дори когато сапун и вода не са налични.

Световната здравна организация казва, че честото миене на ръце със сапун е едно от най -ефективните средства за предотвратяване на разпространението на болести и микроби. Винаги е добра идея да използвате наличен сапун, но когато това не е възможно, антибактериалните кърпички Lifebuoy са с вас. Спасителният круг също така предлага дезинфектанти за ръце в бутилки, епруветки и спрейове.

Aqua, Alcohol Denat., Caprylyl/Capryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Simethicone.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук