L\'oreal Paris Revitalift Vitamin C Foam Cleanser 150ml

L'oreal Paris Revitalift Vitamin C Foam Cleanser 150ml

Почистваща пяна-гел за лице с витамин С, подходяща за чувствителна кожа

код на продукта: 056356
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  13,90лв. (7,11€)

L'oreal Paris Revitalift Vitamin C Foam Cleanser Почистваща пяна-гел за лице с витамин С, подходяща за чувствителна кожа 150ml Почистваща пяна-гел с витамин С и салицилова киселина. Витамин С е антиоксидантна съставка, която подобрява блясъка на к...  още

11,10лв. (5,68€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3600524076078
Вижте също и продуктите в категориите:
Почистващи гелове, Почистващи пяни и кремове, Грижа за лицето

L'oreal Paris Revitalift Vitamin C Foam Cleanser Почистваща пяна-гел за лице с витамин С, подходяща за чувствителна кожа 150ml

Почистваща пяна-гел с витамин С и салицилова киселина. Витамин С е антиоксидантна съставка, която подобрява блясъка на кожата. Салициловата киселина е ефективна ексфолираща съставка, която свива порите и изглажда кожата.

  • Подходящ за чувствителна кожа
  • Идеален за ежедневна употреба
  • Без жестокост

Видими резултати само след 1 употреба: Кожата е чиста с усещане за мекота и комфорт, с по-гладка текстура, по-ярък външен вид и с пори, които изглеждат стегнати и чисти.

Витамин Ц
Известен още като L-аскорбинова киселина, той е известен със своите антиоксидантни свойства, както и с действието си срещу хиперпигментация и първите признаци на стареене, като видими пори, фини линии и неравномерен тен на кожата.

Технология Netlock
Технологията Netlock улавя масла и UV лъчи в микрокристали, които създават мрежа върху кожата, подобрявайки ефективността на продукта, като същевременно предлага висока UVB и UVA защита с продължителност.

Широкоспектърни филтри
Комбинация от допълващи се слънчеви филтри, които осигуряват широка и балансирана защита срещу UV радиация (от UVB лъчи до дълговълнови UVA лъчи).

Сутрин и вечер нанесете малко количество от измиващия продукт върху ръцете си и втрийте, докато гелът се превърне в пяна.

Нанесете върху прясно лице и шия.

Продължете с L'oreal Paris Revitalift Day Cream 50ml или L'oreal Paris Revitalift Night Cream 50ml.

В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно обилно с вода.

AQUA/WATER SODIUM LAURETH SULFATE COCO-BETAINE SODIUM CHLORIDE GLYCERIN PPG-5-CETETH-20/SODIUM HOROKIDE ASCORBYL GLUCOSIDE CITRIC ACID/PANTHENOL POLYQUATERNIUM-7 TOCOPHERYL KETATE SODIUM BENZOATE SALICYLIC ACID.O 50/ORANGE 4 PARFUM/FRAGRANCE.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук