Mad Beauty Disney 100 Fizzer Duo 2x100g

Mad Beauty Disney 100 Fizzer Duo 2x100g

Соли за вана с аромат на сладка ванилия

код на продукта: 054412
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  23,46лв. (12,00€)

Mad Beauty Disney 100 Fizzer Duo Соли за вана със сладък аромат на ванилия 2x100g Тази година празнуваме 100 години чудеса на Disney с нашата иновативна колекция, вдъхновена от изкуството на движението и в чест на оригиналното изобретение и иновац...  още

23,46лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060895836486
Вижте също продукти в тази категория:
Bath Bombs

Mad Beauty Disney 100 Fizzer Duo Соли за вана със сладък аромат на ванилия 2x100g

Тази година празнуваме 100 години чудеса на Disney с нашата иновативна колекция, вдъхновена от изкуството на движението и в чест на оригиналното изобретение и иновация зад вечната магия на Disney.

Всяка част от колекцията включва интерактивен анимиран елемент, базиран на класически анимационни и филмови техники. Разкрийте скрити герои с интелигентен плъзгащ се филмов контейнер, кино, обектив на камерата и лещовидна опаковка, прелистете селекция от маски за лице или създайте своя собствена анимация с игрива опаковка на балсам за устни с флип книга и пила за нокти като на кукла Мики! Красиво и внимателно проектиран да изненада и зарадва както феновете на Disney, така и любителите на красотата.

Тези вдъхновени от Дисни 100 соли за вана Мики и Мини със сладък аромат на ванилия са перфектно опаковани в лъскава преливаща платинена подаръчна кутия. Отворете сувенирната кутия, за да трансформирате магически лещовидния образ от Мики в Мини, затворете я и Мики се разкрива отново! Готови ли сте да се отпуснете?

Поставете парче под топла течаща вода, за да освободи сладкия си релаксиращ аромат във ваната.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук