Maurten Gel 160 65g, 1 бр

Maurten Gel 160 65g, 1 бр

Hydrogel Technology Минималистична формула Хранителна добавка за енергия по време на интензивни упражнения

код на продукта: 056415
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  10,17лв. (5,20€)

Maurten Gel 160 Хранителна добавка Минималистична формула Хидрогелна технология за енергия по време на интензивни упражнения 65 g, 1 брой Gel 160 е идеалният избор на хидрогел за спортисти, които се нуждаят от повече енергия в своите тренировки и ...  още

10,17лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 73187363

Maurten Gel 160 Хранителна добавка Минималистична формула Хидрогелна технология за енергия по време на интензивни упражнения 65 g, 1 брой

Gel 160 е идеалният избор на хидрогел за спортисти, които се нуждаят от повече енергия в своите тренировки и състезания. Капсулира 40 грама въглехидрати във всяко 65-грамово саше и се състои само от 6 натурални съставки, без оцветители, консерванти или овкусители.

Пътувате ли на дълги разстояния? Консумирайте по-голямо количество. Толкова е просто. Gel 160 е за спортисти, които се нуждаят от повече енергия. В спортовете за издръжливост, за да поддържате производителност, е важно да захранвате тялото си редовно. Понякога не е лесно. Ние храним, когато можем и интензивното състезание, съчетано с трудни условия, често се отразява на храненето. Но всеки момент на зареждане с гориво е от значение. И колкото по-дълги разстояния пътувате, толкова повече въглехидрати трябва да консумирате, за да поддържате ефективността си. Gel 160 помага на спортистите да си осигурят точното количество въглехидрати на час, независимо от състоянието, в което се намират.

Представяме ви най-новата ни иновация.
Това е най-добрият гел. Най-чистият и истинският. Без оцветители и консерванти. Gel 160 използва технологията хидрогел, доказано работеща при спортисти - просто по-голямо количество от 40 грама въглехидрати във всяко 65-грамово саше.

Не зареждайте гориво - Gel 160
Различните ситуации изискват различни подходи, за да получите точното количество въглехидрати на час. Gel 160 ви дава повече възможности за подобряване на вашата стратегия. Ръководството за гориво ще ви посъветва как да използвате Gel 160 в комбинация с други продукти на Maurten, за да подобрите вашето обучение или състезание.

Гел 100 срещу Гел 160
Gel 100 и Gel 160 използват същата патентована хидрогелна технология с еднакво съотношение на фруктоза и глюкоза - 0,8:1. Gel 100 съдържа 25 грама въглехидрати, а Gel 160 - 40 грама. Двата размера могат да се сменят, в зависимост от условията на тренировка или състезание. Това е система, която позволява на спортистите да прецизират своята хранителна стратегия.

Науката е част от нашата природа и обратното.
Продуктите на Maurten са разработени за спортисти за издръжливост. Те започнаха през 2015 г. с цел да използват науката за решаване на проблеми и подобряване на производителността. Патентована хидрогелна технология, която капсулира висока концентрация на въглехидрати, направи зареждането с гориво много по-поносимо. Новостта означаваше по-малко дискомфорт и стомашни проблеми.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане преди или по време на интензивно физическо натоварване, като хранителна добавка.


Дозировка

Възрастни: 1 саше на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук