Medela Calma 1 брой

Medela Calma 1 брой

Специално зърно за кърмене за кърма

код на продукта: 040906
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  47,90лв. (24,50€)

Medela Calma Специално зърно за кърмене за кърма 1 парче Medela: Специализирани продукти за кърмене. По природа първият избор в света. Новото специално зърно Calma за кърмене на Medela гарантира, че вашето бебе няма да промени естественото пове...  още

47,90лв. (24,50€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7612367022187
ТЕГЛО: 71gr
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови зърна за бебешки шишета

Medela Calma Специално зърно за кърмене за кърма 1 парче

Medela: Специализирани продукти за кърмене. По природа първият избор в света.

Новото специално зърно Calma за кърмене на Medela гарантира, че вашето бебе няма да промени естественото поведение при кърмене, което е научило в гърдите. Независимо дали кърмите или използвате Calma - млякото тече само когато бебето се опитва.

- Позволява на бебетата да поддържат естествения ритъм на кърмене, който са научили в гърдите,

- Бебетата могат да се хранят, да дишат и да правят редовни почивки,

- Позволява лесен преход от гърдата към зърното и обратно,

Един размер е достатъчен за целия период на кърмене, точно както в природата.

Идеалното зърно за вашето бебе - препоръчваме да използвате зърното Calma, след като се установи кърменето.

Кърменето е най-естественият и здравословен начин майките да предлагат кърма на своите бебета и това е процес, който майката и бебето трябва да учат заедно. Medela работи непрекъснато с изследователи от Университета на Западна Австралия (UWA), за да разбере напълно този сложен процес.

Medela предлага голямо разнообразие от решения и услуги, които гарантират, че бебетата се хранят правилно с кърмата и помагат на майката и бебето да се адаптират един към друг.

Въпреки че кърменето винаги е най-добро за вашето бебе, понякога не е възможно да кърмите нормално. Calma е алтернатива за майки, които искат да кърмят бебетата си.

Защо Калма?

Последните проучвания на изследователи от Университета на Западна Австралия (UWA) показват, че създаването на условия на вакуум е от съществено значение за успешното кърмене. Бебетата научават рано, че трябва да създадат условия за вакуум, за да тече млякото. Физическото поведение при кърмене изисква интензивна работа!

Обикновените зърна ускоряват неестествената техника.

Когато предлагате на бебето кърма от шише с обикновено зърно, вие го обучавате на различна техника от кърменето. Млякото тече автоматично и не спира, когато бебето иска да направи пауза и да диша. Това кара бебето да се удави по-лесно и може да има затруднения с дишането.

Calma - Идеалното решение за хранене на бебета с кърма!

За майка, която търси най-доброто зърно, за да предложи на бебето си кърма, Calma е идеалното решение. Той се основава на резултатите от проучвания на Университета на Западна Австралия (UWA) и е идеалното зърно за кърмачета, тъй като им позволява да се хранят, преглъщат и дишат, както са научили в гърдите. Независимо дали кърмите или използвате Calma, бебето ви трябва да създаде вакуум, за да може кърмата да тече. Когато бебето направи пауза, потокът спира, точно както в гърдите.

Както при кърменето, подобно на Calma, вашето бебе може:

- пийте, спирайте и дишайте с естествено темпо,

- създайте вакуум чрез комбинация от движения на езика и челюстта,

- за поддържане на естествената скорост на кърмене, което позволява лесен преход от кърма към кърма с калма и обратно към гърдата.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук