Medela Swing Maxi ​​​​​​​2-Phase Expression Double Electric Breast Pump 1 бр

Medela Swing Maxi ​​​​​​​2-Phase Expression Double Electric Breast Pump 1 бр

Двойна акумулаторна електрическа помпа за кърма 2 фази

код на продукта: 048449
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  576,73лв. (295,00€)

Medela Swing Maxi 2-Phase Expression Двойна електрическа помпа за кърма Двойна акумулаторна електрическа помпа за кърма 2 фази 1 брой Появата на ново бебе носи много промени. Намирането на баланс между новите ви приоритети и старите ви навици е ис...  още

576,73лв. (295,00€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7612367075305
ТЕГЛО: 1143gr
Вижте също продукти в тази категория:
Кърмене & аксесоар

Medela Swing Maxi 2-Phase Expression Двойна електрическа помпа за кърма Двойна акумулаторна електрическа помпа за кърма 2 фази 1 брой

Появата на ново бебе носи много промени. Намирането на баланс между новите ви приоритети и старите ви навици е истинско предизвикателство. Но когато успеете, усещането също
въображаем. Новата Swing Maxi™ е малка, компактна и лесна за използване двойна електрическа помпа за кърма, предлагаща по-голяма свобода на движение за лесно и удобно изцеждане без компромис.

  • Двойно изцеждане за до 18% повече мляко за по-малко време.
  • 2-Phase Expression® технология, която имитира естествения ритъм на кърмене на вашето бебе.
  • PersonalFit Flex™ фуния за по-голям комфорт и 11,8% повече мляко4. Включени са 2 размера.
  • По-голяма свобода на движение: вградена акумулаторна батерия за до 6 помпи с едно пълно зареждане.
  • По-бързо зареждане с USB тип C порт в сравнение с micro-USB порт.
  • Лесен за използване: интуитивно управление с 4 бутона и 9 програмируеми нива на настройки.
  • Лесен за сглобяване и почистване благодарение на малкия брой части.
  • Осезаемо по-тих в сравнение с продукти от предишно поколение, по-малко от 45 dB при максимално ниво на засмукване.
  • Затворена система, предотвратяваща навлизането на кърма в тръбата.

Повече мляко за по-малко време. Точно като своя предшественик Swing Maxi Flex™, новият Swing Maxi™ е двойна помпа за кърма, която ви позволява да изцеждате от двете гърди едновременно, осигурявайки изцеждане два пъти по-бързо. Освен това е доказано, че изцеждането от двете гърди едновременно произвежда до 18% повече мляко.

2-Phase Expression® технология. По време на кърменето бебетата първоначално сучат с бързи, кратки движения, за да стимулират рефлекса на отпускане. След като млякото започне да тече, те започват да пият по-бавно, всяко със собствено темпо. Технологията 2-Phase Expression® на Medela имитира естествения ритъм на кърмене на бебето – бързо, за да стимулира потока на кърмата и по-бавно след това, за да осигури оптимален поток на кърмата.

PersonalFit Flex™ бункер. С наклон от 105°, мек външен ръб и овална форма за по-добро прилягане, фунията PersonalFit Flex™ оказва по-малко натиск върху млечните канали на гърдата в сравнение с конвенционалните фунии и води до по-ефективно и удобно изцеждане. Повече комфорт за вас, до 11,8% повече мляко за вашето бебе - клинично доказано4. Включени са два размера на фунията: 21 мм и 24 мм.

Изпомпвайте, където и да сте, дори и да няма наличен електрически контакт. Благодарение на най-новата технология USB тип C съединителен кабел, вградената акумулаторна батерия се зарежда по-бързо в сравнение с микро-USB порта, позволявайки до шест изпомпвания, когато е напълно заредена.

Интуитивен дизайн и лекота на използване. Swing Maxi™ има девет програмирани нива на настройки, които можете лесно да изберете и управлявате с помощта на четири бутона. Благодарение на своя дизайн с по-малко части, двойната електрическа помпа за кърма Swing Maxi™ е лесна за сглобяване и почистване.

Описание на продукта

Medela въвежда емблематичния Swing Maxi Flex™ в новата ера с модерния, стилен, преработен Swing Maxi™. Насладете се на по-голяма свобода на движение благодарение на вградената акумулаторна батерия, която издържа до 6 изпомпвания, и продължете да се възползвате от технологията Flex™ на Medela, която ви дава гъвкавост и удобното, ефективно изцеждане, което заслужавате.

Какво има в пакета:

1 x Swing Maxi мотор
2 х 150 мл бутилки с капачки
2 х поставки за бутилки
2 x PersonalFit Flex™ класьори
2 x PersonalFit Flex™ фунии, размер 21 мм
2 x PersonalFit Flex™ фунии, размер 24 мм
1 х тръба
1 x USB кабел за зареждане
1 x USB захранване
1 x Ръководство за потребителя на Swing Maxi

Чести въпроси

Medela Swing Maxi™ затворена система ли е?
да Интегрираната затворена система в помпите за кърма Swing Maxi™ и Swing Maxi Flex™ предпазва от преливане и предотвратява навлизането на мляко в механичните части на помпата. По този начин кърмата, която изцеждате, остава безопасна и чиста и в същото време частите на помпата за кърма са защитени от всякакви повреди.

Как трябва да почистя помпата за кърма Swing Maxi™?
Помпата за кърма Swing Maxi™ на Medela се почиства бързо и лесно, тъй като има малко части, които се нуждаят от измиване: фунии, конектори, мембрани и бутилки. Разглобете частите, измийте ги обилно със сапунена вода и ги изплакнете внимателно или ги поставете в съдомиялната машина (на горната поставка или в отделението за прибори). Не е необходимо да почиствате двигателя или да измивате тръбата: тъй като тя е част от затворената система, тя не влиза в контакт с млякото, но

само с въздух. За повече информация прочетете инструкциите за употреба.

Как трябва да стерилизирам помпата за кърма Medela Swing Maxi™?
Процедурата за стерилизиране на помпата за кърма Medela Swing Maxi™ е проста: потопете частите на помпата за кърма във вряща вода на котлона за пет минути или използвайте торбичките за стерилизация в микровълнова фурна Quick Clean на Medela. За повече информация прочетете инструкциите за употреба.

Как се използва Medela Swing Maxi™?
Помпата за кърма Swing Maxi™ на Medela е проектирана да бъде лесна за използване, благодарение на интуитивното управление. Помпата за кърма има само четири лесни за използване бутона на двигателя, с прости символи, показващи основните функции. Освен това има девет програмирани нива на настройки за лесен избор на максимално комфортно засмукване. Научете повече за това как да използвате помпата за кърма и нейните функции в инструкциите за употреба.

Колко време отнема изцеждането с помпата за кърма Medela Swing Maxi™?
Продължителността на изцеждането варира от жена на жена и от изцеждане. Средно са необходими около 15 минути изцеждане от всяка гърда. Като двойна електрическа помпа за кърма, Swing Maxi™ на Medela ви позволява да изцеждате от двете гърди едновременно, което ви помага да спестите време.

Защо засмукването на моята помпа за кърма Medela Swing Maxi™ е намалено?
Ако смятате, че вашата помпа за кърма Medela Swing Maxi™ не работи правилно, уверете се, че сте сглобили всички части правилно, преди да следвате стъпките по-долу:

Уверете се, че всички части на помпения комплект са чисти и напълно сухи и че връзките са стегнати.
При изпомпване се уверете, че фуниите прилягат плътно към биберона.
Ако цедите само от една гърда, уверете се, че новият край на тръбата е правилно закрепен към държача на тръбата.

Ако засмукването не се подобри след изпълнение на горните стъпки, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Medela.

По какво помпата за кърма Medela Swing е различна от Swing Maxi™?
Medela Swing Maxi™ е двойна електрическа помпа за кърма, докато Medela Swing е единична електрическа помпа за кърма. Това означава, че Swing Maxi™ на Medela има по-мощен двигател, за да осигури ефективно двойно изпомпване. Двойното изцеждане спестява време и е доказано, че дава 18% повече мляко.

Имам ли нужда от двойна електрическа помпа за кърма?
Ако изцеждате често, двойна електрическа помпа за кърма ще ви помогне да спестите време при изцеждане. Двойната помпа за кърма може да ви помогне да намалите наполовина времето, необходимо за изцеждане всеки път, и да увеличите обема на изцеденото мляко с 18%.

Двойната помпа за кърма по-добра ли е от единичната?
Двойното изцеждане спестява време, като ви позволява да изцеждате от двете гърди едновременно, вместо да се редувате от всяка гърда. Доказано е също, че увеличава обема на изцеденото мляко с една помпа с 18%.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук