Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test 99% 1 бр

Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test 99% 1 бр

Тест за ранно откриване на бременност

код на продукта: 058223
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,40лв. (8,90€)

Menarini iQ домашен диагностичен тест за ранно откриване на бременност 1 бр iQ е тест за бременност, който ви позволява бързо и точно да откриете в дома си дали сте бременна. iQ...  още

11,30лв. (5,78€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 083059114713
Вижте също продукти в тази категория:
Tест за бременност

Menarini iQ домашен диагностичен тест за ранно откриване на бременност 1 бр

iQ е тест за бременност, който ви позволява бързо и точно да откриете в дома си дали сте бременна. iQ открива в ранните етапи на бременността 2 от формите на хормона на бременността в урината, които се увеличават и следователно се откриват по време на бременност.

Той е предназначен да открива много малко количество от хормона на бременността hCG (човешки хорионгонадотропин) във вашата урина. Чувствителността на теста е 25 mIU/ml с >99% точност при лабораторни изследвания. Този хормон се произвежда веднага след зачеването и постепенно се увеличава през първите три месеца от бременността.

Тестът за бременност iQ Home е ултрачувствителен тест, който проучванията показват, че може да открие нива до 10 mIU/ml hCG. Той е предназначен за откриване на хормона на бременността (hCG) от 2-рия до 3-ия ден, след като нивата на hCG започнат да се повишават.

  1. Извадете тестовото устройство от алуминиевата му опаковка.
  2. Отстранете лилавата пластмасова капачка, за да разкриете абсорбиращата лента. Трябва да боравите с тестовото устройство от края срещу абсорбиращата лента. Не докосвайте абсорбиращата подложка с пръсти.
  3. Със страната на тестовото устройство, така че прозорчето за резултата да е обърнато към вас, поставете абсорбиращата лента на тестовото устройство в струята на урината си за поне 5 секунди, за да абсорбирате достатъчно количество урина.
  4. Ако не можете да поддържате струя урина в продължение на 5 секунди, уринирайте в чист и сух съд.
  5. Потопете абсорбиращия тампон на устройството в урината за 10 секунди, като се уверите, че сте потопили само две трети (2/3) до три четвърти (3/4) от абсорбиращия тампон в пробата от урина.
  6. След като задържите устройството в струята на урината си за 5 секунди, поставете пластмасовата капачка върху устройството.
  7. Поставете тестовото устройство върху равна повърхност с прозорчето за резултата нагоре.
  8. Започнете да измервате времето.
  9. Докато урината се абсорбира, ще видите розовия цвят да се движи през прозореца с резултати.
  10. Точно след 5 минути прочетете резултата в прозореца с резултати.
  11. Положителен резултат може да се появи в прозореца с резултати за по-малко от 5 минути, но са необходими цели 5 минути, за да се потвърди отрицателен резултат.

Не отчитайте резултата след 5 минути.

Изчакайте 7 дни след датата на контакт, преди да направите теста.

Не е нужно да чакате, докато цикълът ви закъснее, за да направите теста.

При тестване преди очакваната менструация се препоръчва да използвате първата си сутрешна урина.

Положителен резултат означава, че сте бременна, но отрицателен резултат трябва да се провери отново по време на очакваната менструация. Не е необходимо да използвате първата си сутрешна урина, ако имате късна менструация.

Вие не сте бременна
Ако в прозореца с резултати се появи само контролната лента, това означава, че НЕ сте бременна.

Бременна си
Вие сте бременна, ако в прозореца с резултати се появят ДВЕ розово-лилави цветни зони (тестова зона и контролна зона). Дори ако тестовата линия е бледо оцветена след 5 минути, резултатът е положителен и сте бременна. Цветът на тестовата зона на теста не трябва да съвпада с цвета на контролната зона.

Невалиден резултат
Ако контролната зона не се появи в прозореца с резултати след 5 минути, резултатът е НЕВАЛИДЕН. Ако в прозореца с резултати се показва само тестовата зона, резултатът също е НЕВАЛИДЕН. Нов тест трябва да се повтори, ако се случи едно от двете.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук