Moller\'s Total 28caps + 28tabs

Moller's Total 28caps + 28tabs

Хранителна добавка с Омега 3, витамини и минерали за стимулиране на тялото

код на продукта: 028287
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  42,52лв. (21,75€)

Moller's Total Диетична добавка с Омега 3, витамини и минерали за стимулиране на организма 28 капсули + 28 таблетки Mӧller's Total покрива хранителни дефицити и дефицити, като предпазва в дългосрочен план от множество заболявания, дори много серио...  още

38,69лв. (19,79€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5702071501541

Moller's Total Диетична добавка с Омега 3, витамини и минерали за стимулиране на организма 28 капсули + 28 таблетки

Mӧller's Total покрива хранителни дефицити и дефицити, като предпазва в дългосрочен план от множество заболявания, дори много сериозни, като в същото време незабавно осигурява енергия, жизненост и благополучие, допринасяйки решително за по-добро качество на живот. Предлага синергична комбинация от омега-3 мастни киселини с пълен набор от витамини, минерали.

Пълна формула за възрастни, включваща най-важните хранителни елементи. Всяка от 4-те таблетки в опаковката съдържа серия от капсули с Ω3 (EPA 180 mg, DHA 135 mg) и серия от таблетки с витамини и минерали.

Укрепва:

Нормален метаболизъм – Енергия – Намаляване на умората: Витамини C, B6, B12, ниацин, пантотенова киселина, магнезий
Нормална сърдечна функция: Тиамин
Нервна система – Умствена работа – Когнитивна функция – Нормална психологическа функция: Витамини B2, B6, B12, ниацин, тиамин, пантот. Киселина, витамин С, магнезий, мед, йод
Имунна система: Витамини A, B6, B12, C, D, желязо, селен, цинк
Нормално образуване на колаген – нормална функция на костите, зъбите, венците, хрущялите, кръвоносните съдове: витамин С, магнезий
Нормална мускулна функция: Витамин D, Магнезий
Нормално зрение: рибофлавин, витамин А, цинк
Нормална кожа, коса, нокти: ниацин, йод, цинк, селен
Антиоксидантна защита: Витамини C, B2, E, Мед, Манган, Селен, Цинк
Нормална плодовитост, Възпроизводство: Цинк, Селен

Омега-3 мастните киселини EPA & DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето. DHA допринася за поддържането на нормалната функция на мозъка и зрението. Благоприятният ефект се постига при дневен прием на 250 mg EPA и DHA*.

* Официални здравни претенции от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).

Норвежките рибени масла на Moller се произвеждат от дива риба, а не от рибовъдни ферми и са под формата на несинтетични естествени триглицериди за високо усвояване от организма (до 98%). Обработват се до 24 часа от момента на улавяне. Те са хранителни добавки с високо качество и чистота, без тежки метали и токсични вещества като живак, в съответствие с европейското законодателство. Освен това производството и опаковането им в азотна атмосфера ги предпазва от фотохимично окисление.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане по време на хранене или на празен стомах (с вода).
Избягвайте късните вечерни часове, защото повишената енергия не помага на съня


Дозировка

Възрастни: 1 капсула и 1 таблетка дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

EPA понижава кръвното налягане, повишавайки ефекта на антихипертензивните лекарства. В допълнение, той е противопоказан при едновременно прилагане на антикоагулантно лечение. В допълнение, проучванията показват, че рибените масла намаляват ефективността на противозачатъчните хапчета.


Предпазни мерки

Хората с алергии към миди и риба са по-склонни да бъдат алергични към добавки с омега 3 мастни киселини.

Хората, приемащи аспирин или перорални антикоагуланти, трябва да се консултират с лекаря си, преди да ги приемат.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина. Идеална температура 15-25 °C.

№ Първо запознанство EOF: 70303/6-7-2020, 70304/6-7-2020. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

 

Приложение: х1 капсула и х1 таблетка дневно.
 

Съставки

  • Омега-3 мастни киселини

Изключително полезни за сърцето, както и при сърдечно-съдови заболявания. Спомагат за намаляване на триглицеридите, холестерола и високото кръвно налягане и ограничават тромбоцитите в кръвта. Притежават противовъзпалителни свойства, третират симптоми като болка и скованост при ревматоиден артрит и същевременно увеличават ефективността на противовъзпалителните лекарства. Оказват благоприятен ефект при състояние на депресия. Някои изследвания показват, че способстват за намаляване на симптомите, свързани с нарушаването и липсата на концентрация при децата и подобряват умствените им способности. Налице са индикации, показващи, че предпазват от Alzheimer и постепенна загуба на памет с напредване на възрастта. Проучване на Harvard показва, че приемът им повишава с 2,22 години продължителността на живота при възрастните хора (Ann Intern Med, 2013, 158(7):515-525).

  • Витамин D

Изключително важен витамин за здравето, който спомага за предотвратяването на клетъчни отклонения, които могат да доведат до ракови заболявания. Редица жизненоважни функции на нашия организъм зависят от витамин D, включително поддържането на нормални нива на калций/фосфор в кръвта и поддържането на силна костна система.

  • Витамин Α

Необходим за здравето на очите, кожата, зъбите и за развитието на скелета. Важен за правилното функциониране на имунната система, бъбреците и други органи.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук