Moller’s Omega-3 Kids Fish Cola 36 Softgels

Moller’s Omega-3 Kids Fish Cola 36 Softgels

Хранителна добавка за деца с вкус на Омега 3 и кола

код на продукта: 059497
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  36,73лв. (18,79€)

Moller’s Omega-3 Kids Fish Coca Cola Хранителна добавка за деца с вкус на Омега 3 и кола 36 Softgels Möller's Omega-3 Fish с рибено масло са много вкусни желета с натурални омега-3 и естествен витамин D3, точно като рибеното масло на Möller! Те са...  още

33,06лв. (16,91€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7070866038236

Moller’s Omega-3 Kids Fish Coca Cola Хранителна добавка за деца с вкус на Омега 3 и кола 36 Softgels

Möller's Omega-3 Fish с рибено масло са много вкусни желета с натурални омега-3 и естествен витамин D3, точно като рибеното масло на Möller! Те са здравословна хранителна добавка за деца, които трудно си набавят масло от треска. Дори и най-трудните деца ще харесат желетата с вкус на кока кола!

През последните години безброй проучвания подчертаха Ω3 мастните киселини като особено важен хранителен фактор за нашето здраве. В същото време маслото от черен дроб на треска, известно преди това със съдържащите се в него витамини А и D, се очертава като невероятна естествена суперхрана, след като стана известно, че е и много богат източник на омега-3 мастни киселини.

Маслото от черен дроб на треска на Möller е рафинирано масло от пресен черен дроб на треска или други риби от семейство Gadidae, като треска и треска. Богат е на Ω3 мастни киселини и витамин D, като същевременно съдържа витамин А и витамин Е (като антиоксидант). Така че ползите за организма са многобройни

DHA и EPA се намират в масла от треска и рибено масло и са най-важните мастни киселини от семейството Ω3. Те са структурни компоненти на човешките клетки и важни елементи за правилното функциониране на мозъка, очите и сърцето. Те помагат за предотвратяване и ограничаване на заболявания на ставите и ревматоиден артрит, рахит и остеопороза, сърдечно-съдови заболявания, рак, дислексия и хиперактивност, депресия, диабет, инфекции и кожни заболявания.

Някои проучвания показват, че омега-3 мастните киселини могат да намалят симптомите на дефицит на вниманието при деца и да подобрят когнитивните им способности. Има също доказателства, че предпазват от Алцхаймер и постепенна свързана с възрастта загуба на паметта.

Проучване в Харвард показа, че омега-3 мастните киселини увеличават продължителността на живота на възрастните хора с 2,22 години. И накрая, изследванията показват, че маслото от черен дроб на треска подобрява качеството и интелигентността на спермата. Проучване показа, че четиригодишни деца, чиито майки са получавали масло от черен дроб на треска (DHA и EPA) по време на бременност и кърмене, се представят по-добре на тестове за интелигентност, отколкото деца, чиито майки са получавали други видове масла.

Най-важната роля на витамин D е да регулира усвояването на калция и фосфора за добра структура на костите. Липсата му забавя развитието на човешкия скелет и "омекотява" костите, причинявайки рахит. Последните изследвания показват, че той също играе важна роля за правилното функциониране на мозъка при хора на средна и по-възрастни хора.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.

Избягвайте късните вечерни часове, защото повишената енергия не помага на съня.


Дозировка

Възрастни и деца над 3 години: 2 гел дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.

EPA понижава кръвното налягане, повишавайки ефекта на антихипертензивните лекарства.

Противопоказано е едновременното приложение на антикоагулантно лечение.

Проучванията показват, че рибеното масло намалява ефективността на противозачатъчните хапчета.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Хората с алергии към миди и риба са по-склонни да бъдат алергични към добавки с омега 3 мастни киселини.

Хората, приемащи аспирин или перорални антикоагуланти, трябва да се консултират с лекаря си, преди да ги приемат.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина (идеална температура 15-25 °C).

№ Първо запознанство EOF: 79247/19-07-2023. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук