Moller’s Ω3 Kids Fish Orange-Lemon 36 Softgels

Moller’s Ω3 Kids Fish Orange-Lemon 36 Softgels

Хранителна добавка Ω3 за деца в желета във формата на риба с вкус на портокал и лимон

код на продукта: 013530
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  36,36лв. (18,60€)

Moller's Ω3 Kids Fish Orange-Lemon хранителна добавка Ω3 за деца в гелове във формата на риба с вкус на портокал и лимон 36 меки капсули Möller's Omega-3 Fish с рибено масло са много вкусни желета с натурални омега-3 и естествен витамин D3, точно ...  още

32,73лв. (16,74€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7070866026264

Moller's Ω3 Kids Fish Orange-Lemon хранителна добавка Ω3 за деца в гелове във формата на риба с вкус на портокал и лимон 36 меки капсули

Möller's Omega-3 Fish с рибено масло са много вкусни желета с натурални омега-3 и естествен витамин D3, точно като рибеното масло на Möller!. Те са здравословна хранителна добавка за деца, които трудно си набавят масло от черен дроб на треска. Дори и най-трудните деца ще харесат желетата на Möller!.

През последните години безброй проучвания подчертаха Ω3 мастните киселини като особено важен хранителен фактор за нашето здраве. В същото време маслото от черен дроб на треска, известно преди това със съдържащите се в него витамини А и D, се превърна в невероятна естествена суперхрана, след като стана известно, че е и много богат източник на омега-3 мастни киселини.

Със стандарти за чистота (отсъствие на тежки метали и други токсични вещества) и антиоксидантна защита на своите продукти, много по-строги от тези на Норвегия и Европейския съюз, и със суровини с ненадминато качество, Möller's предлага на потребителя вече 160 години продукти, които са "изградени" здравето на милиони деца и възрастни по света.

Какви са ползите от маслото от черен дроб на треска?
Маслото от черен дроб на треска на Möller е рафинирано масло от пресен черен дроб на треска или други риби от семейство Gadidae, като треска и треска. Богат е на Ω3 мастни киселини и витамин D, като същевременно съдържа витамин А и витамин Е (като антиоксидант). Така че ползите за организма са многобройни

Омега 3 мастни киселини (DHA и EPA)
DHA и EPA се намират в масла от треска и рибено масло и са най-важните мастни киселини от семейството Ω3. Те са структурни компоненти на човешките клетки и важни елементи за правилното функциониране на мозъка, очите и сърцето. Те помагат за предотвратяване и ограничаване на заболявания на ставите и ревматоиден артрит, рахит и остеопороза, сърдечно-съдови заболявания, рак, дислексия и хиперактивност, депресия, диабет, инфекции и кожни заболявания.
Някои проучвания показват, че омега-3 мастните киселини могат да намалят симптомите на дефицит на вниманието при деца и да подобрят когнитивните им способности. Има също доказателства, че предпазват от Алцхаймер и постепенна свързана с възрастта загуба на паметта.
Проучване в Харвард показа, че омега-3 мастните киселини увеличават продължителността на живота на възрастните хора с 2,22 години. И накрая, изследванията показват, че маслото от черен дроб на треска подобрява качеството и интелигентността на спермата. Проучване показа, че четиригодишни деца, чиито майки са получавали масло от черен дроб на треска (DHA и EPA) по време на бременност и кърмене, се представят по-добре на тестове за интелигентност, отколкото деца, чиито майки са получавали други видове масла.

Витамин D
Най-важната роля на витамин D е да регулира усвояването на калция и фосфора за изграждането на костите. Липсата му забавя развитието на човешкия скелет и "омекотява" костите, причинявайки рахит. Последните изследвания показват, че той също играе важна роля за правилното функциониране на мозъка при хора на средна и по-възрастни хора. Проучванията също подкрепят участието му във функционирането на имунната система. Други роли, които му се приписват, са свързани със защитната му роля срещу множествена склероза, сърдечни заболявания и риска от симптоми на грип.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Избягвайте късните вечерни часове, защото повишената енергия не помага на съня.


Дозировка

Възрастни и деца над 3 години: 2 гел дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

EPA понижава кръвното налягане, повишавайки ефекта на антихипертензивните лекарства. В допълнение, той е противопоказан при едновременно прилагане на антикоагулантно лечение. В допълнение, проучванията показват, че рибените масла намаляват ефективността на противозачатъчните хапчета.


Предпазни мерки

Хората с алергии към миди и риба са по-склонни да бъдат алергични към добавки с омега 3 мастни киселини.

Хората, приемащи аспирин или перорални антикоагуланти, трябва да се консултират с лекаря си, преди да ги приемат.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина. Идеална температура 15-25 °C.

№ Първо запознанство EOF: 56366/25-08-2015. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

По 2 желирани бонбона на ден.

Внимание: Уверете се, че децата нямат достъп до продукта, тъй като има много приятен вкус и има риск от неконтролирано употребяване.

Очаквани странични ефекти на предозиране: диария.

Две желета (препоръчителната дневна доза) съдържа:

Общо омега-3: 370 мг, DHA: 280 мг, EPA: 56 мг, вит. D3: 400 IU.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук