Mon Reve Mirror Mirror x10, 1 бр

Mon Reve Mirror Mirror x10, 1 бр

Двойна акумулаторна преносима лупа x10 Led огледало за грим

код на продукта: 059581
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  53,76лв. (27,50€)

Mon Reve Mirror Mirror x10 Двойна акумулаторна преносима лупа x10 Led огледало за грим 1 брой Mirror Mirror x10 е универсалният аксесоар за красота, от който се нуждаете. Двойно осветено, акумулаторно LED огледало за грим, което ще отпусне ръцете ...  още

53,76лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201641024195
Вижте също и продуктите в категориите:
Аксесоари за грим, козметика

Mon Reve Mirror Mirror x10 Двойна акумулаторна преносима лупа x10 Led огледало за грим 1 брой

Mirror Mirror x10 е универсалният аксесоар за красота, от който се нуждаете. Двойно осветено, акумулаторно LED огледало за грим, което ще отпусне ръцете ви. Създайте перфектния грим, скубете лесно веждите си или задоволете всяка нужда от красота, като винаги имате до себе си не само идеалното осветление, но и възможността за увеличение x10.

Сензорният ключ позволява лесно активиране и деактивиране, както и превключване между топло, студено и естествено осветление, като с продължително натискане можете да регулирате интензитета на осветлението според вашите нужди.

В допълнение, увеличението x10, което има от едната страна, ви помага да видите всеки детайл и също така да създадете завършен, безупречен грим без никакви затруднения, винаги и навсякъде.

Неговият тънък, компактен дизайн го прави идеален за съхранение в чантата или джоба ви и никога да не го напускате.

USB-C портът прави Mirror Mirror x10 най-добрата екологична джаджа за грим, тъй като можете да я зареждате лесно и бързо, където и да сте, просто като свържете към всеки компютър или мобилно зарядно устройство с кабела, включен в пакета.

У дома, в офиса, в колата, на пътувания, в хотела, в университета, където и да сте!

Огледало Огледало x10 е с гаранция за шест (6) месеца от датата на закупуване и може да бъде заменено безплатно в случай на дефект след представяне на доказателство за покупка.

Уверете се, че Mirror Mirror x10 е напълно зареден преди употреба (вижте инструкциите на гърба на опаковката).

Натиснете леко сензора за докосване, за да активирате светлината. Изберете между студено, топло или естествено осветление чрез последователно натискане на сензорния бутон.

Натиснете и задръжте сензорния превключвател, за да регулирате и регулирате интензитета на избраното осветление според вашите нужди и околното осветление.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук