Monoderma C10 Lightening Anti-Aging 28veg.caps (28x0.5ml)

Monoderma C10 Lightening Anti-Aging 28veg.caps (28x0.5ml)

Против стареене Витамин C монодоза за увеличаване на еластичността и борба с обезцветяването на лицето

код на продукта: 060628
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  48,37лв. (24,74€)

Monoderma C10 Изсветляваща анти-стареене монодоза против стареене с витамин С за увеличаване на еластичността и борба с обезцветяването на лицето 28 капсули (28x0,5 ml) Серията Monoderma Monodosi е иновация в дермокозметичните продукти, съдържа чи...  още

43,54лв. (22,27€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200363800087

Monoderma C10 Изсветляваща анти-стареене монодоза против стареене с витамин С за увеличаване на еластичността и борба с обезцветяването на лицето 28 капсули (28x0,5 ml)

Серията Monoderma Monodosi е иновация в дермокозметичните продукти, съдържа чисти витамини в единични дози за здрава, млада и блестяща кожа. Има клинично доказана ефективност и безопасност.

Локалното приложение на витамин С (L-аскорбинова киселина 10%) е най-добрият начин за лечение на възможни кожни заболявания. Има силен ефект против стареене и антиоксидант срещу свободните радикали, засилва синтеза на колаген, повишава еластичността на кожата и се бори с обезцветяването, като елиминира луничките и кафявите петна по кожата. Фотозащитата, която предлага от UVA и UVB лъчите, също е отлична.

Технологичната иновация на единичната доза, която Monoderma C10 включва, освобождава в кожата чист витамин С, включен в микровезикули, който се освобождава постепенно с течение на времето, осигурявайки по-дълготраен ефект. Благодарение на специфичната формула, всяка единична доза съдържа само чист Витамин С, без необходимост от консерванти, за да осигури максимална ефективност.

Не съдържа консерванти, оцветители и аромати, които предизвикват алергии и раздразнения.

Чистият витамин се съдържа в биоразградима обвивка, за да бъде напълно защитен от въздух и светлина. Само активни съставки се освобождават в най-чистата им форма и в оптимална концентрация с цел осигуряване на максимална поносимост, дори и при най-чувствителните кожи.

Нанесете еднократна доза върху чиста кожа през деня или през нощта.

Само за външна употреба.

Cyclopentasiloxane Ascorbic Aod. Dimethicone Crosspoбуте Dimethiconol Methyl Methacrylate Glycol Dimethacrylate Crosspolymer.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук