Monoderma E5 Lenitive Hydrating 28veg.caps (28x0.5ml)

Monoderma E5 Lenitive Hydrating 28veg.caps (28x0.5ml)

Единична доза с витамин Е за антиоксидантно и успокояващо действие

код на продукта: 060622
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  48,37лв. (24,74€)

Monoderma E5 Lenitive Hydrating Единична доза с витамин Е за антиоксидантно и успокояващо действие 28veg.caps (28x0.5ml) Серията MonoDerma Monodosi е иновация в дермокозметичните продукти, съдържа чисти витамини в единични дози за здрава, млада и ...  още

38,69лв. (19,79€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200363800063

Monoderma E5 Lenitive Hydrating Единична доза с витамин Е за антиоксидантно и успокояващо действие 28veg.caps (28x0.5ml)

Серията MonoDerma Monodosi е иновация в дермокозметичните продукти, съдържа чисти витамини в единични дози за здрава, млада и блестяща кожа. Има клинично доказана ефективност и безопасност.

Витамин Е (токоферол 5%) е необходим за нормалното функциониране на кожата и лигавиците. Поради производството на свободни радикали, кожата става реципиент на различни видове оксидативен стрес, произтичащ от различни екзогенни и ендогенни фактори. Естественият произход на витамин Е осигурява силен антиоксидантен ефект, противодейства на щетите, причинени от действието на свободните радикали и осигурява хидратация, както и противовъзпалително и омекотяващо действие. Локалното приложение на Витамин Е успокоява и хидратира чувствителната и суха кожа, като се бори с раздразнението и еритема (зачервяване). Предотвратява образуването на фини линии и изразителни бръчки и е показан и при атопичен дерматит. Важно е и защитното му действие срещу фотостареене (слънце, UV лампи). Идеален за приложение след естетични процедури.

Технологичната иновация на Monodose, която MonoDerma E5 включва, освобождава в кожата чист витамин Е, вграден в микровезикули, който се освобождава постепенно с течение на времето, осигурявайки по-дълготраен ефект. Благодарение на специфичната формула, всяка единична доза съдържа само чист витамин Е, без необходимост от консерванти, така че да осигури максимална ефективност и безопасност дори и за най-чувствителната кожа.

Не съдържа консерванти, оцветители и аромати, които предизвикват алергии и раздразнения.

Чистият витамин се съдържа в биоразградима обвивка, за да бъде напълно защитен от въздух и светлина. Само активните съставки се освобождават в най-чистата си форма и в оптимална концентрация, за да се осигури максимална поносимост, дори и при най-чувствителните кожи.

Нанесете еднократна доза върху чиста кожа през деня или през нощта.

Само за външна употреба.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук