Natura Siberica Fresh Spa Kam-Chat-Ka Arctic Blooming Decollete & Neck Lifting Cream 200ml

Natura Siberica Fresh Spa Kam-Chat-Ka Arctic Blooming Decollete & Neck Lifting Cream 200ml

Коригиращ крем от диви билки за деколтето и шията

код на продукта: 045793
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  62,29лв. (31,86€)

Natura Siberica Fresh Spa Kam-Chat-Ka Арктически цъфтящ крем за повдигане на деколте и шия Коригиращ крем за деколте и шия 200мл Изправящият крем за шия и деколте възстановява еластичността и стегнатостта на кожата, помага за тонизиране на кожата ...  още

46,65лв. (23,86€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4744183014602
ТЕГЛО: 445gr

Natura Siberica Fresh Spa Kam-Chat-Ka Арктически цъфтящ крем за повдигане на деколте и шия Коригиращ крем за деколте и шия 200мл

Изправящият крем за шия и деколте възстановява еластичността и стегнатостта на кожата, помага за тонизиране на кожата благодарение на уникалната комбинация от диворастящи билки. Кремът ефективно се бори с бръчките и спомага за забавяне на стареенето.

  • ЕКСТРАКТЪТ НА ЕДЕЛВАЙС има висока концентрация на танин, който се слави с изключително силните си защитни свойства, предпазвайки кожата от вредното въздействие на околната среда и преждевременното стареене.
  • ОРГАНИЧНО Ленено масло осигурява необходимите микроелементи и витамини на чувствителната кожа. Омекотява, овлажнява и стяга кожата.
  • ЕКСТРАКТЪТ НА БИОЛОГИЧНИЯ ЖЕНШЕН осигурява незабавен освежаващ и мощен възстановяващ ефект. Помага за подобряване на тонуса на кожата, увеличаване на регенеративния капацитет и минимизиране на бръчките. Възвръща естествения блясък и свежест на кожата ви.

Камчатка е едно от редките места, където можете да намерите автентична дива природа. Това е уникален свят с вечен сняг и горещи извори, прозрачни реки и опушени вулкани. Подземните води са богати на много полезни вещества. Те могат да подхранват растенията, като им дават сила и издръжливост. Козметичните продукти от серията KAM-CHAT-KA са базирани на тези растения, имат невероятен подмладяващ ефект и осигуряват видим ефект при ежедневна употреба върху кожата и в грижата за косата.

  1. Нанесете с нежни движения, като нежно масажирате зоната на шията и деколтето.
  2. Използвайте веднъж или два пъти на ден.

Aqua Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Galactoarabinan, Pathenol, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Pinus Pumila Needle Extract, Juniperus Sibirica Extract, Lippia Citiodora Leaf Water, Malva Sylvestris Flower Extract, Cetearyl Glucoside, Dicapryly Ether, Bisabolol, Sodium Stearoyl Glutamate, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Parfum, CI 16255, CI 16035, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук