Natura Siberica Warm Oblepikha Body Wrap 370ml

Natura Siberica Warm Oblepikha Body Wrap 370ml

Подхранващ и подмладяващ крем за тяло

код на продукта: 050378
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  61,13лв. (31,27€)

Natura Siberica Warm Oblepikha Body Wrap Подхранващ и ревитализиращ крем за тяло 370 мл Ако кожата ви се нуждае от допълнително подхранване и грижа, опитайте това обвиване. Обогатена с масло от див морски зърнастец (облепиха) и органични екстракти...  още

45,79лв. (23,42€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4744183010536
ТЕГЛО: 541gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Хидратация за тяло, Грижа за тялото

Natura Siberica Warm Oblepikha Body Wrap Подхранващ и ревитализиращ крем за тяло 370 мл

Ако кожата ви се нуждае от допълнително подхранване и грижа, опитайте това обвиване. Обогатена с масло от див морски зърнастец (облепиха) и органични екстракти от билки и горски плодове от тайгата, тази топла обвивка за тяло съдържа всички витамини и хранителни вещества, необходими, за да върне времето назад и да върне младостта и красотата на кожата ви.

  • САУНА И СПА Топла обвивка за тяло Oblepikha, подхранваща и ревитализираща.
  • Ултраактивни диворастящи сибирски билки.
  • Най-модерна формула с максимално съдържание на растителни съставки.


Продуктът е създаден БЕЗ: парабени, SLS, SLES, PEG, силикони, синтетични пигменти, гликоли, минерални масла.

Серията SAUNA & SPA е специално предназначена за грижа за кожата и косата в сауната, когато поради повишаването на температурата кожата започва да „диша“ активно, повишавайки своята чувствителност и пропускливост, разширявайки и почиствайки порите и активирайки стимулацията на метаболизма.

Натуралните активни съставки, съдържащи се във всеки SAUNA & SPA продукт, разкриват пълния си потенциал, а етеричните масла имат кумулативен ефект чрез ароматерапия. Ако кожата ви се нуждае от допълнително подхранване и грижа, опитайте това обвиване. Обогатен с масло от див морски зърнастец (облепиха) и органични екстракти от билки и горски плодове от тайгата, това топло обвиване на тялото съдържа всички витамини и хранителни вещества, необходими, за да върне времето назад и да върне младостта и красотата на кожата ви. Маслото от див морски зърнастец (облепиха) съдържа 15 пъти повече витамин С от портокалите, като по този начин ускорява процеса на регенерация на клетките. Подобрява вида на кожата и я стяга.

Съдържащият се в него витамин Е хидратира кожата в дълбочина, като удължава нейната младост. Витамините от група В активират протеиновия метаболизъм и възстановяват структурата на кожата. Екстрактът от филипентула допринася за регенерацията на кожните клетки, докато екстрактът от пулмонария регулира техния метаболитен процес.

Екстрактът от морошка подмладява кожата и я предпазва от външни фактори. Освен това активира метаболитните процеси в клетките на кожата, забавя процеса на стареене, обогатява кожата с витамини и подобрява нейния вид и еластичност. Кожата е ревитализирана и обновена, в резултат на което изглежда хидратирана, еластична, мека и кадифена.

Нанесете върху суха кожа върху проблемните зони и оставете за 15-20 минути. Можете също да завиете. Изплакнете с топла вода. Прилагате го един до три пъти седмично. За по-добри резултати ви препоръчваме да го прилагате в комбинация с пилинг сол за тяло Кедър, пилинг за тяло Детоксикация.

Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Kaolin, Aqua, Sucrose Palmitate, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chsnut) Leaf Extract* Spiraea Ulmaria Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water*, Sorbus sibirica ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Anemonoides Altaica ExtractWH, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Steam Extract, Arnica Montana Flower Extract, Pulmonaria Officinalis Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Pineamidopropyl Betaine PS, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Caffeine, Methyl Nicotinate, Disodium Rutinyl Disulfate, Trimethylcyclohexyl Butylcarbamate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, CI 77491, CI 77891, CI 77492.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук