Natures Plus Hypertrol RX-Blood Pressure 60tabs

Natures Plus Hypertrol RX-Blood Pressure 60tabs

Хранителна добавка с екстракт от билки, чесън и минерали за поддържане на нормални нива на кръвното налягане и защита на сърдечно-съдовата система

код на продукта: 036527
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  123,95лв. (63,40€)

Natures Plus Hypertrol RX-Хранителна добавка с екстракт от билки, чесън и минерали за кръвно налягане за поддържане на нормални нива на кръвното налягане и защита на сърдечно-съдовата система 60 таблетки Формулата Natures Plus Hypertrol RX-Кръвно ...  още

100,27лв. (51,29€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467049970

Natures Plus Hypertrol RX-Хранителна добавка с екстракт от билки, чесън и минерали за кръвно налягане за поддържане на нормални нива на кръвното налягане и защита на сърдечно-съдовата система 60 таблетки

Формулата Natures Plus Hypertrol RX-Кръвно налягане помага за регулиране на кръвното налягане, с магнезий 200 mg, хром 100 mcg, смес Hypetrol 560 mg (екстракт от корен на кудзу, плодове от конски кестен, глог, гроздови семки, корен Coleus forskohili, боровинки), чесън 150 mg биофлавоноиди, Polygonum екстракт от корен на капсидатум 4 мг.

Традиционно чесънът се използва за поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система. Европейската агенция по лекарствата (EMA) и Комитетът за лекарствени продукти от растителен произход (HMPC) одобриха употребата на чесън като традиционна билкова помощ за сърдечно-съдова защита срещу атеросклероза.

Билката глог действа съдоразширяващо и тонизиращо на стените на кръвоносните съдове. Помага за намаляване на високото налягане и защитава здравето на сърдечно-съдовата система, като предотвратява сърдечно-съдови нарушения, тъй като има свойството да отпуска и разширява коронарните и периферните съдове, което позволява по-добра оксигенация на сърцето и тъканите.

Европейската агенция по лекарствата (EMA) и Комитетът за лекарствени продукти от растителен произход (HMPC) одобриха употребата на глог като традиционна билкова помощ за облекчаване на преходни сърдечни симптоми като сърцебиене, които не са свързани с остро или хронично сърдечно заболяване. Може да се използва и при леки симптоми на психически стрес и за подпомагане на съня.

Polygonum cuspidatum е богат на ресвератрол. Той е особено полезен за сърдечно-съдовата система и за повишаване на инсулиновата чувствителност, като има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Хромът допринася за регулирането на нивата на кръвната захар и нормалния метаболизъм на макронутриентите. Има изследвания, които подчертават антихипертензивните свойства на магнезия, който в повечето случаи показва лек спад на кръвното налягане. Освен това подобрява инсулиновата резистентност при преддиабетици и диабетици.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 2 таблетки дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Да се избягва от хора с диабет и хипертония.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук